Hol vásároltok? :-)
éppen ahova beesek :DD
nem szoktam azla szenvedni hogy "jajj uristen a legmárkásabb ruhákat jkell venni" mert én pont le***** a lényeg hogy jól nézzen ki. persze jó az ha van márkás ruha is de legtöbbször csak ami megtetszik. ha épp turkálós felső tetszik meg akkor azt veszem meg
Kedves ma 21:21, nem tudom, de nem értetted a kérdező utolsó mondatát?:D Ti hol vásároltok csajok? :-)
Amúgy meg általában az Aréna plázában, azon belül: Bershka,Stradivarius,Pimkie ( ezek a nagy kedvenceim ), H&M,Zara stb. Meg ahova még beesek.
Mit értesz divatos ruhák alatt?
Ha bővebben kifejted, pontosan mit szeretnél venni, jobban tudunk boltokat ajánlani.
New Yorker, H&M, C&A, Zara, Bershka, Stradivarianus, Tally Weil, Pimkie, Orsay, Springfield, Promod, turi :)
19L
Kedves ma 21:58, nem tudom, de nem értetted a kérdező kérdését? "Hol vásároltok? :-)"
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!