Mennyibe kerül ma egy fülműtét (mindkét fül)?
Figyelt kérdés
Kinek van tapasztalata mennyit kóstál ma? Mennyi ideig kell bennt lenni a kórházban? Nem tudom, hogy érdemes lenne-e megcsináltatnom. férfi vagyok viszonylag jobb képű. és féhosszú hajam van és nem annyira látszik, soha nem mondták még, hogy nagy a fülem, max 2-3 szor. De elkezdtem kopaszodni így 30 felé (28 vagyok) és hamarosan 1-2 év múlva eljön a borotva és a nullás ideje. A testalkatom megvan hozzá, elég vakos gyerek vagyok, főként izom. De elég furán néz ki ha lemegy nullással és a 2,3-2,5 centire(nem vészes)a fejemtől kiálló füleim elronthatják az arcképemet. Úgy tudom, hogy max 2 centire állhat ki a fejtől valahol ezt olvastam. köszönöm a válaszokat.2011. dec. 15. 17:04
1/3 apancsi válasza:
150ezer ft (és mind2 fül :) ). Azt, h érdemes e megcsináltatnod neked kell eldönteni, h mennyire zavar és plasztikai sebész véleményét kikérni.
jó plasztikai sebész: tillmannplasztika.hu (nézz körül a honlapon)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. dec. 15. 18:52
3/3 anonim válasza:
Nekem 200 ezerért csinálták ENGEDMÉNYESEN! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!