Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még a lakk pufikabát?...

Divat még a lakk pufikabát? Nektek tetszik? Kép

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ezeket néztem a Mayo Chixben. Szerintetek vegyek karácsonyra egyet, jövőre is divatos lesz még? Ti szívesen hordanátok ezeket?

Esetleg tudtok még boltokat ahol vannak jók?

2011. dec. 14. 14:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
mert divat. pont te írtad. és sokak nem is gondolkoznak hogy jó e vagy sem. divat, és megveszik. :D meg ami "divatos" egyből tetszik neki. mindenki más, van akinek a pap van akinek a.... :)
2011. dec. 14. 18:59
 12/16 A kérdező kommentje:

ezt haggyukmár. én nem csak azér veszem mer divat, hanem mer szerintem jól néz ki (van pár divatos dolog ami nekem se tetszik...) meg jó meleg is. legalábbis van 2 szövetkabátom ahhoz viszonyítva.

csak azér kérdeztem meg, h divatos marad-e, mer biztos mindneki találkozott már azzal, h megvesz vmi dolgot, odavan érte, aztán köv évben már nem veheti fel mer nem az a divat... most lehet hurrogni h csak a majmok követik, de sztem minden nő egy kicsit akár tudat alatt számít neki, hogy a sok többi "divatkövető majom" milyen szemmel nézi őt.

2011. dec. 14. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Marha jók, azért mert valakinek nem tetszik, nem kéne egyből azt mondani hogy ez a libák közt a menő. Te meg egy majom vagy. Ennyi.
2011. dec. 14. 20:50
 14/16 Gress ***** válasza:
Egyszerűbb egy fekete kukás zacskót felvenni.Olcsóbb is.
2012. jan. 8. 14:01
 15/16 anonim válasza:
Én imádom!!!Férfiként hordom,és a párom is hordja. Tetszik nekünk ahogy fénylik,és ahogy suhog. Ez a 80 asévek divatja,ami jön vissza. Nekem már vagy 40 darab van ami szín lakk. Szerinten semmi hullazsák!!!Persze egy gusztustalan darabról van szó,de mi így szeretjük,és egyre többen hordják is.Akinek nem tetszik az meg ne nézze!!!!
2015. márc. 23. 07:10
 16/16 daunenmantel válasza:
Zoli vagyok de èn szeretem a hosszu lakk pufikabátokat nèzzètek meg itt sok lessz. very-n taobao
2016. jan. 18. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!