Megvennétek ezt a ruhát HA?
Figyelt kérdés
ez egy tervezői csipke ruha,4000ftért venném egy lánytól,de én sokkal vékonyabb vagyok mint ő,viszont azt írta streccses anyag,nagyon tetszik,de nem tudom mi legyen.szerintetek szép?
2011. dec. 12. 18:53
1/8 anonim válasza:
Nagyon szép. Vedd meg, ha bő rád, akkor vidd el egy varrónőhöz és ő beszűkíti neked.
2/8 anonim válasza:
szép!
nekem nem állna jó de tetszik!
4/8 anonim válasza:
Nekem tetszik. De nem tudnád felpróbálni előtte?
5/8 A kérdező kommentje:
köszi :) hát sajnos nem mert netről veszem tőle és messze lakik szal postán küldené
2011. dec. 12. 19:06
7/8 anonim válasza:
A streccs nem azt jelenti, hogy Te vékonyabb vagy és majd összemegy rád. Remélem ezzel tisztában vagy.
Ez alá mindenképp kell valami más, ha nem egyben van, ez nem olyan mindennapi ruha egyébként sem.
Nálam az, hogy tervezői nem jelent semmit és szerintem nem venném meg, esetleg csak pólóban hordanék hasonlót.
8/8 :DDDDDD válasza:
Nekem ugyanilyen ruhám van feketében. Imádom. Nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!