Hú ez elég vicces ruha :D először észere sem vettem, hogy azok pókok, azt hittem valami minta, csak aztán állt össze a kép :D!Hááát..15 ezerért? Nem tudom, ki tudnád használni, vagy csak a szekrényben lenne?
2009. nov. 11. 14:17
2/12 anonim válasza:
sztem nem drága, bár kérdés hova vennéd ezt fel....meghát túl kicsi a kép is, jólenne azért jobban szemügyre venni h mégis milyen anyag ez, és milyen az esése...
2009. nov. 11. 14:18
3/12 anonim válasza:
Hát én csak akkor venném meg ennyiért, ha hordanám jópárszor és nem csak egy-két alkalomra venném fel!
2009. nov. 11. 14:20
4/12 anonim válasza:
huh nekem tökre tetszik:D szerintem vedd meg:))
2009. nov. 11. 14:44
5/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha van alkalom, ahova felveheted szerintem simán vedd meg :)
23/L
2009. nov. 11. 14:49
6/12 anonim válasza:
Azért ennyi, mert nem tömeggyártású ruhák. Hát ha ilyen pin up, rockabilly stílusú vagy akkor vedd meg.
Szerintem előbb gondoldd át, hogy hova tudod felvenni, mert én pl. egy évben max egyszer tudnám használni, vagy lehet annyiszor sem, így nekem nem érné meg, mert csak a szekrényben porosodna. A pókók nem nagyon illenek olyan alkalmakra, ahova a ruha illene, így nem tudom, hova gondoltad, hogy felveszed.:) Esetleg egy bálba... Ha tényleg úgy érzed, megéri, vedd meg.;) Én nem venném meg, mert tudom, hogy nem nagyon használnám, és sajnálnám erre költeni a pénzemet (persze ha szülők veszik akkor jöhet mert jól néz ki:D).
16/L
2009. nov. 11. 17:29
8/12 anonim válasza:
Inkább csak kölcsönözném. Mondjuk egy pár pózolós fotó erejéig.
2009. nov. 11. 17:40
9/12 anonim válasza:
Hát ha fel tudod valahova húzni, akkor szerintem simán :D
2009. nov. 11. 18:57
10/12 anonim válasza:
Nekem kicsit vad ez a minta. Egyébként tetszene...csak ne lenne pókos. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!