Bejönnek a "Suicide" csajok és stílusuk?
Figyelt kérdés
Suicide Girls: tetovált és piercinges lányok, többnyire a hajuk sem természetes színű. Az enyhébb verziókra gondoltam, nem az agyon-vissza varrtakra:) És mondjuk tegyük fel, hogy a lány amúgy szép.
Példának néhány kép:
2011. nov. 1. 17:51
1/13 anonim válasza:
Amit kiírtál,az nem azt jelenti,hogy öngyilkosság??
2/13 A kérdező kommentje:
De, elvileg, mert a to commit suicide azt jelenti, hogy öngyilkosságot elkövetni.
De igazából köze nincs hozzá, meg a nevet nem én találtam ki...
És facebookon is ez a nevük.
De nincs köze hozzá tényleg:)
2011. nov. 1. 18:53
4/13 anonim válasza:
nekem bejönnek, mert olyan különcök és az jó. de én is lány vagyok...
5/13 A kérdező kommentje:
Ez nem emó.. vagyis, biztos akad közte, de én nem arra gondoltam..
2011. nov. 1. 19:55
6/13 anonim válasza:
Lány vagyok, és ismerek olyan fiúkat akiknek nagyon is bejönek az ilyen lányok.Én nem vagyok annyira bevállalós h így széttetováljam magam, de 1-2t-t eltudnék képzelni magamon a jövőben.
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is nagyon tetszik:) És én pl nem vagyok emó egyáltalán..Mondjuk nem hiszem, hogy bármit is megvalósítanék majd belőle, mert szerintem utána megbánnám..meg nem is bírom a fájdalmat:(
2011. nov. 1. 23:28
10/13 anonim válasza:
ez nem emo. , és nekem nem annyira jön be ez a suicide stílus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!