Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi állna nekem jól? (ruha,...

Mi állna nekem jól? (ruha, mink, kiegészitők. ) Tippek?

Figyelt kérdés

160cm és 60kg vagyok, alapból középbarna hajam van, ami most festett fekete, szemem is barna. Nem túl nagy a vállam, mondhatni közepes, nincs vele baj. Viszont van egykis pocakom és hiába fogyóztam, nem tűnt el, és nagyon széles csipőm van. Mellem se túl nagy se túl kicsi... Bőröm kissé kreolos árnyalatú.

Akinek ilyesmi alkata van, hogy öltözik? Tudna nekem valami tippet adni, hogy "rejtsem el" a pocim és a csipőm és a túl vastag combom? Sajnos alkatilag ilyet vagyok... :/

Köszi!! :)

2009. máj. 14. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért festeted feketére a hajadat?

Barna szemhez- barna, ezüst, arany, bronz, lila, zöld kék, rózsaszínű szemhéjpúder, színes szemcerkák, fekete tus. De ez attól is függ, hogy milyen barna a szemed. Sötét, vagy világos, vannak-e benne aranypöttyök, vagy nincsenek... ; )

A ruhákra, és kiegészítőkre annyit tudok mondani, hogy olyan ruhadarabokat, és kiegészítőket válassz, amik illenek a stílusodhoz. Pontosabban: olyat válassz, ami tetszik. Mert ha nem tetszik, akkor bizonytalanul fogod viselni, azon fog kattogni az agyad, hogy jesszumpepi, ezt most jó-e, és az olyankor nem jó.

Egyébként próbálj előnyt kovácsolni a szerinted hátrányból ; ) Minden ruha jól tud állni, ha a viselőjének van önbizalma. Szerintem.

2009. máj. 14. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Szoknya.Mini,közepes,hosszu.Amiben jól érzed magad.

Felülre pedig olyat ami kiemeli a cicit és deréktól bővűl.

Vagy teljesen bő ,lenge felsőt.Úgyis itt a nyár.

2009. máj. 14. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is kicsik a melleim és van egy kis hasam, az én trükköm a baby-doll. Szerintem még mindig divatos és annyira jó, hogy nem kell feszengnem, ha valahol leülök, nem látszik a hasam. Jó az is ha a felsőrészének van egy kis helyes kivágása. Egy kis push-up melltartóval nagyon szép dekoltázst csinál! Ilyen felsőhöz viszont szűk nadrágot kell felvenni, szoknyát semmiképpen! Magassarkú talán segít hosszítani a lábad.
2009. máj. 15. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:

miért festem feketére a hajam? nem szeretem a barnát, olyan mintha lef*sták volna.. :S

és nem hordok szoknyát...

2009. máj. 16. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!