Milyen a deszkás ruha, cipő és kiegészítők? Lécci képeket!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 10:58
1/5 anonim válasza:
A Google a barátod :)
beírod hogy DC shoes(vagy bármi más deszkás márkát) és megnézheted a cipőket.
Ha veszel fullcap-et az jóóó :D bár az 'kissé' fiús.xD
Egyébként én csőnadrággal szoktam hordani, kapucnis pulóverrel, ehhez gobdolom nem kell kép, el tudod képzelni :)
ja, nézd meg ezt az oldalt: [link]
itt nagyon sok deszkás dolog van :D
esetleg méghttp ://www.garagestore.hu/
vagy:
itt egyébként sporteszközök is vannak :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszii :))
2011. ápr. 16. 11:18
3/5 anonim válasza:
Attól még nem leszel deszkás, hogy olyan cuccokat hordasz. Nem véletlen deszkás a neve. Azokat a ruhákat, cipőket, kiegészítőket kifejezetten sportolóknak fejlesztették ki. Szerintem szánalmas, hogy manapság a lányok azért veszik fel őket, hogy tetszenek a gördeszkás vagy BMX-es fiúknak, a fiúk meg azért, hogy azt higgyék róluk, hogy ők milyen menők. Jah, és akinek nem inge, ne vegye magára. ;)
4/5 A kérdező kommentje:
De miből gondolja mindenki h lány vagyok? :D
2011. ápr. 17. 18:07
5/5 Light9121 válasza:
Én is dezskás vagyok :) Nem hordok márkás ruhákat. Inkább úgy öltözködöm mint a régi Avril Lavigne :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!