Linkelnétek nekem pár összeállítást nyárra ami ducibb nőken is jól áll (nadrág, póló, ruha, cipők, kiegészítők)?
Szia!
Meg szabad kérdezni, hogy hányas méretet hordasz? Nekem ez a kedvenc oldalam: [link]
Itt egy csomó gyönyörű ruha van, csak csorgatom a nyálamat rájuk :P Az öltözködünk kategóriát böngészd.
pólókból: M-est
Nadrágokból és szoknyákból: Farmer 31,32 Sima 40, 42
Nem annyira vagyok duci csak hát 14 éves koromhoz képest több a súlyom mint kéne...
169cm vagyok és 70kg
Ez még nem veszélyes :)
Vegyél mell alatt szabott ruhákat, az nagyon előnyös.
Szoknyából a kicsit pörgősebb fazon célszerű.
Nekem is hasonló alakom van, nadrágot szinte nem is hordok, mert kb két számmal nagyobbnak nézek ki nadrágban, mint szoknyában...
Nekem is hasonló a méretem, csak kicsit idősebb vagyok:) próbálok néhány tippet adni.
Nagy melegben felvehetsz nyugodtan te is egybeszoknyát, lényeg, h picivel térd alá érjen, vagy ha a térded nem túl pufi, akkor picivel térd fölé, de ne legyen túl rövid. Legyen mell alatt húzott, vagy kivágott. pl:
Nadrágokból is válogathatsz, ilyesmi hosszúságban inkább, de ne fehér legyen, hanem sötétebb:
Vehetsz hozzá laza felsőt, mellénykével, ami kiemeli a derekad:
Felsőt, ami eltakarja a zsírpárnát a hason:)
ez szerintem nagyon csinos:
Remélem, tudtam kicsit segíteni:) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!