Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell valakire azt...

Miért kell valakire azt mondani, hogy plázacica, amikor nem is az, csak szépen és igényesen öltözködik, sminkeli magát?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Hàt, talàn mert a plàzacica mindehogy oltozkodik, csak nem szépen és igényesen...
2009. máj. 14. 10:52
 2/9 maundrel ***** válasza:
98%
Azokra mondják általában, akik ilyen csili-vili rózsaszín- mániás, ideje nagyrészüket a plázákban töltő, minden egyes tükörfelületet megragadnak hogy megnézhessék magukat, és annyi sminket hordanak magukkal amit egy kozmetikai szalon is megirigyelne.Agyonszolizottak v. barnítókrémezettek. Mindemellett agyatlanok, a pasik, disco, smink, és tökeletes alakjukon kívűl nincs más beszédtémájuk.... )én legalábbis az ilyenekre szoktam mondani h pláza-p!csa):D
2009. máj. 14. 11:10
 3/9 anonim válasza:
75%
Én sem értem. A cica erős kifejezés, mivel egy macskának több célja van az életben, mint a plázacicáknak. A felesleges ember szó találóbb lenne.
2009. máj. 14. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Te lennél akire rámondják, közben nem vagy az?

ha tényleg nem vagy az ( ezt legbelül tudod magadról), akkor aki mondja irigyelheti a szép ruhádat és azért mondja, hoyg megsértsen.

Más kérdés, hogy valóban szép-e a ruhád, vagy csak Te gondolod annak, mert a kirakatban jól mutatott a babán. Ezt is igazából neked kell belül érezni... ha ezzel sincs gond, akkor ne törődj vele, hadd mondják. ha nagyon bánt mondd meg, hoyg te okos vagy és nem is jársz a plázába, ...és azért figyelj, hogy tényleg ne nézegesd magad mindenhol.

elég ha reggel otthon rendben van mindened, nem kell óránként ellenőrizni, az elég zavaró amikor a csajok futkosnak a toalettbe és nytva az ajtó és tolyton a tükör előtt ácsorognak és vihognak. na ezt ne csináld.

ha eddig se csináltad akkor bocs.

2009. máj. 14. 11:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát páran mondták már rá, de egyáltalán nem érzem magam annak. Divatos ruhákat hordok, persze nem esek túlzásokba és nem vásárolok minden héten egy rakat ruhát. Próbálok mindig normálisan kinézni. A rózsaszín a kedvenc szinem, de ettől szerintem még nem leszek plázacica. Enyhén sminkelem magam: alapozó+szájfény. Egyébként egyetemre járok...

És néha igaz, hogy a plázába is megfordulok, de nem azért hogy mutogassam a "szép új rucijaimat" a többi embernek, hanem azért, mert vannak olyan boltok ahol 1000-2000 forintért lehet kapni jó felsőket. Nem költök tízezreket a ruháimra.

Szerintem ettől nem leszek plázacica.

2009. máj. 14. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem. Ha itt az oldalon is szóba kerül a "smink", akkor sokan egyből jönnek a szöveggel, hogy "kiló vakolat", meg "méteres sminkréteg".

Nem csak szélsőségekben kéne gondolkodni. Szerencsére egy dolog nem csak fekete vagy csak fehér lehet, és ez az életbem mindennel így van.

Különben meg nincs azzal baj ha valaki "Barbie", míg van értékes- értelmes mondanivalója. :)

Ha te jól érzed magad így, akkor ne hagyd, hogy ebben bárki is megingasson. Nehogy már magyarázkodj, hogy miért sminkelsz, vagy miért jársz plázázni! Aki nem akarja, az úgyesm hiszi el, hogy már egy ezresért is tudsz ott felsőt venni :)

2009. máj. 14. 13:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2009. máj. 14. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Miért mondják? Mert sajnos az emberek annyira primitívek, hogy ha valamit nem kategorizálnak be valahova, akkor nem tudnak vele mit kezdeni. Ezért próbálnak mindenkire ráhúzni valamilyen stílust, még akkor is, ha az illetőnek köze sincs hozzá. Szimpla rosszindulat, előítélet és ostobaság egyvelege a dolog. Lehet nyugodtan utálni, ez van.
2009. máj. 15. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként az hogy egyetemre jársz nem jelent semmit. Sajnos már mindenki kaphat diplomát... :(
2009. máj. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!