Mit csináljak ha úgy áll rajtam az összes nadrág mint tehénen a gatya?
Figyelt kérdés
Elég rosszul öltözöm, ezért nem vagyok annyira nyerő a lányoknál. Nem arról van szó, hogy rosszak a ruháim, mert a cipőm panama jack 28 ezer ft(2 is van), mustang cipő 20 ért, yellow cab 25 ért, enzo 19 ért, pólók és pulcsik g gecco 8-8 db kb 7-8 ezer ft darabja, nadrág az nem annyira jó, kabát bőrdzseki 40 ért, heavy tools 31 ért, g. gecco kabát 22 ért. Tehát elég jó és elég drága cuccaim vannak viszonylag, mégis rosszul öltözködöm. Az a baj, hogy alacsony vagyok 175 cm. Rövidek a lábaim, bármilyen nadrágot veszek mind hosszú rám és vissza kell hajtani, pólók elég jók és a pulcsik is rám, de a kabátok meg mind hosszúak.2011. nov. 30. 20:46
11/17 anonim válasza:
Az emberek nem ismerkednek másokkal ha nekik nem hoz valami hasznot. De ez így jó. Borzasztó világ lenne ha valóban keresztény etika szerint élnének az emberek, "mindenki másért". Olyan a kommunizmus, mint Észak Korea. És hová vezet az?
12/17 anonim válasza:
Utolsó, te elég sötét vagy, már ne is haragudj...
13/17 anonim válasza:
Milyen értelemben vagyok sötét? Talán a bőrszínem nem tetszik?
15/17 A kérdező kommentje:
Bravó!
2011. nov. 30. 21:31
16/17 anonim válasza:
vágass le a gatya aljából és barrasd fel(nekm anyu mindig megcsinálja ha megkérem mert meg tudja csinálni és olcsóbb)
és kicsit több önbecsülést! amúgy ha vastag a lábad akkor hordj egyenesszárú gatyát (amúgy ha izomtól vastag nem peig hájtól akk sztem nem kell takargatni de azért ne is dobd elő hogy "nekem ilyen izmos hehe nézzétek"
tehát kicsit több önbizalom->jobb kisugárzás->nagyobb esély a csajoknál
17/17 anonim válasza:
te komolyan 1 hatalmas IQ fighter lehetsz."Nem áll jól mert alacsony vagyok" 1.175 az egyáltalán nem vészes 2.Varrónő minek van?Elmész,elmondod hol szeretnéd levágatni/szűkíteni stb. és megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!