Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú mit jelent a letolt gatya?
Figyelt kérdés
egy anyuka vagyok és nem értem a fiukat miért tolják le úgy a nadrágot hogy a fenekük kilóg....vajon az én fiam is ilyen lesz!? irjtok!!!!!!!!!!2011. szept. 8. 22:42
1/15 anonim válasza:
Mert azt hiszik hogy ezzel kemények lesznek..
2/15 anonim válasza:
Biztos poénosnak gondolják magukat, és gondolom az üzenet az, hogy nyasgem mindenkinek. :)
3/15 anonim válasza:
Nem, addigra ez az ocsmányság kimegy a divatból.A csípőnadrággal,meg a lelógó nadrágüleppel együtt.
Más őrület lesz.
4/15 anonim válasza:
mert így nem látszik annyira ha beszarnak, mert amúgy is úgy néznek ki
5/15 anonim válasza:
Mindig szélsőségek követik egymást. Régen az volt a szokás, hogy az emberek nyakig húzták a nadrágot és a szoknyát, erre kellett egy kontrázás.
6/15 anonim válasza:
Biztos 1 tini fiu annya vagy aki szerint a 80as években jobb volt
Magyarázatom teljesen felhúzott gatya-ronda
Félig felhúzott kényelmetlen maradt a lehúzott+ pár nyomulós nő ez a fajta gatyánál benyul és kielé4t
8/15 anonim válasza:
azt jelenti h kinn van a segge
10/15 A kérdező kommentje:
de most komolyan....sok reppernél is ezt látom,engem mondjuk nem zavar csak érdekel miért kell azt letolni annyira.
2011. szept. 9. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!