Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön ha egy lányon melegítő gatya (A minőségi fajta) szűk póló, és laza cipő van?
Én Németországban élek és csak az asszociális senkiházi gyerekek hordják. Ök a tipikus ordibáló majmok.
Kifejezetten undorító és nem Nöies.
bocs h írok mert nem pasiból vagyok=)
de miért érdekel h tetszik e nekik v nem????
ha abban érzed jól magad akk vszínű h jól is nézel ki benne!!!
azért nem kell farmerben feszengened mert esetleg jobb feneked van benne.........
nálam a mindennapi viselet: deszkás pipő, macinaci meg egy szűkebb póló baseball sapival meg övtáskával!!!
bulizni veszek max farmert!
de aki megakar ismerni az úgysem azt fogja nézni h mi van rajtad!!!
18/L (((3éves kapcsban=))))
00:45
Gondolom, azért érdekli, mert kivéáncsi rá, hogy az öltözködése milyen és irányban mértékben befolyásolja az esélyeit a férfiaknál.
Kérdező
Egész biztosan van, akinek nem tetszik, de azok valószinűleg a sportos életstílusod sem viselnék jól hosszú távon. Nekem mindegy lenne. Ha ismernélek, és tetszenél nekem, nem az érdekelne, hogy milyen a ruhád, hanem hogy lekerüljön rólad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!