Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiú mit jelent a letolt gatya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú mit jelent a letolt gatya?

Figyelt kérdés
egy anyuka vagyok és nem értem a fiukat miért tolják le úgy a nadrágot hogy a fenekük kilóg....vajon az én fiam is ilyen lesz!? irjtok!!!!!!!!!!
2011. szept. 8. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen stílus! - az ilyet én legszívesebben megfognám, gatyába ráznám, és jól seggbe rúgnám acélbetétes bakanccsal! Aztán ha megkérdezné, hogy ez miért volt, akkor megmondanám, hogy gondolkozz el rajta! :D
2011. szept. 9. 00:47
 12/15 anonim ***** válasza:

én meg még a télen nyáron bakancsban rohangáló s-ö-t-é-t-b-u-n-k-ó rocker f-a-sz-k-a-l-a-p-o-k-a-t b-a-sz-n-á-m jól szájba, főleg amelyik még festi is magát , mint egy rossz b-u-z-i.

a te gyereked meg nem lesz ilyen, ha normálisan neveled , meg olyanok lesznek a barátai, akik nem annyira preferálják ezt + a divat kimegy a divatból

2011. szept. 9. 06:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha rappes stílusban mozog (majd) a fiad, akkor ez teljesen normális, ez a stílus egyik része. Én személy szerint letolva hordom a nadrágot, de nem annyira, hogy kilátsszon a seggem, csak egy kicsit. Szerintem az nem annyira férfias, hogyha teljesen felhúzzák a nadrágot, meg a csőnadrág se. Például egy normális farmer és mondjuk egy hosszú, 1-2 számmal nagyobb póló néz ki a legjobban. :)
2014. aug. 15. 09:19
 14/15 Paramorefan válasza:
Az eredeti jelentése: Azok a rabok hordák így a börtönben a gatyájuk, akik jelezni akarták a többi férfinak, hogy hajlandóak khhhm. Értitek.
2015. jan. 24. 13:16
 15/15 anonim válasza:
Már majdnem sírva fakadtam az emberi hülyeség látványától, majd jött az utolsó válasz. Teljesen igazad van. Emellett Amerika területén is az jár így az utcán, aki "hagyja magát megcuccolni". Amikor csak letolták, az a sima-ingyenes menet egy sikátornab. Ha a farzsebükbe kulcsot raknak, akkor a lakásán csinálják, ha meg még egy dollár is kikandikál, az már a prostitúció jele. Tehát ez a szokás kb. azt jelenti: "Belépés a hátsó ajtónál". Majd persze megjelentek a pesti gatyatolók. A tudatlan fiatalok menőnek találták, így ők is elkezdték így hordani. Mára a jelentése a magyar köztudatban elveszett.
2018. szept. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!