Milyen koktélruha állna jól?
Figyelt kérdés
Kissé duci vagyok, nagy a fenekem és erősek a combjaim. Szalagavóra mi csináljuk a műsort a végzősöknek és kikötötték, hogy KÖTELEZŐ koktélruhát viselni. Milyen állna jól, linkeket tudnátok mutatni?:S (+milyen harisnya illene majd hozzá?)
17/L
2011. nov. 29. 19:20
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Fekete, nyakbakötős, vagy sima pántos, de mindenképp legyen pántja, mell alatt behúzott/szalagos a legelőnyösebb szerintem. Esetleg függőlegesen csíkos. Fodros, lazán lelógó aljú is jól állna szerintem. [link] ilyen típusú, vagy tépett aljú [link] (csak az alját nézd, nem találtam jobb példát, remélem érted, milyenre gondolok:) ) Harisnya vagy testszínű, vagy egy fekete nylonharisnya. A ruha típusától függően esetleg lehet mintás is, de szerintem az csak akkor, ha fekete, és ne túl feltűnően.
3/3 anonim válasza:
Vagy ilyesmi: [link] bár ezek nekem nem jönnek be, olyan hálóing hatásúak, bár lehet, hogy neked tetszik:) (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!