Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem "sok" ez a...

Szerintetek nem "sok" ez a koktélruha?

Figyelt kérdés

[link]

Én szeretem a piros-fekete kombót, pláne ha csipkés, de kíváncsi vagyok mások -kulturált - véleményére is! :)

2011. nov. 3. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy kombiné..
2011. nov. 3. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Fú hát nekem nagyon nem ízléses. :S

Lehet, hogy ha valakin látnám, úgy jobb lenne, de így nagyon nem.

2011. nov. 3. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

40 évvel ezelőtt volt ez a felül csipke-alul selyem a divat.

Ennek pedig a szabása is rossz. Derékban borzalmasan állhat.

2011. nov. 3. 21:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Elmondtad a lényeget! 40 évvel ezelőtti divat itt van ma velünk, ha eddig még páran nem jöttek volna rá... ok, hogy nem tetszik, de a divattal kapcsolatban nem kell kioktatni. Felmész egy fűzőket áruló oldalra és sok ilyet találsz (mint a ruha felső része) és viszik, mint a cukrot.
2011. nov. 3. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
így tényleg nm valami szép. semmi alakja, de ha felveszik szerintem gyönyörű.és egyáltalán nem sok. csini!:D
2011. nov. 3. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez szörnyű úgy ahogy van. Pedig én is szeretem a piros-fekete csipkés dolgokat, de ez tényleg csúnya. Az anyaga, színe jó, de a formája meg minden rossz.
2011. nov. 3. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Így tényleg elég érdekesen néz ki, viszont felvéve ez tök jó lehet. :) Nagyon csinos lehetsz benne.
2011. nov. 3. 23:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ágyba jó!
2011. nov. 4. 00:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Most ez nem egy kombiné? De komolyan nagyon kihívó.
2011. nov. 4. 08:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Lehet, hogy rajtad vagy más nőn jól mutatna, de így szerintem nem szép. Nekem nem tetszik a szabása, sokkal jobb lenne, ha derékrészen szépen ívelt lenne, mint a derék. Szebb lenne, ha szépen kihangsúlyozná a derekat, így olyan elb*szottnak tűnik.
2011. nov. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!