Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér vagy világosabb szinű...

Fehér vagy világosabb szinű koktélruha?! Hol?

Figyelt kérdés

Esküvőre megyek külföldre és kifejezetten kérték, hogy fehér vagy legalábbis világos szinű ruhába menjek.Most szeretnék venni valamilyen koktélruhát, de nem tudom,hogy hol érdemes keresgélni.kb. 10.000 Ft körül szánok rá pénzt.Egyenesebb vonalú jobban állna.Ti milyen boltokat ismertek?Hol érdemes megnézni?

Előre is köszi a válaszokat!

2011. máj. 21. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Én amikor egy szépségversenyen indultam akkor 6000Ft ért vettünk egy fehér koktélruhát.. ami kb a térdemig ért. Kecskeméten egy Nilus nevű üzletben.. ha felétek is van akkor esetleg ott nézd meg !

És szerintem ne ilyen alkalmi ruhás boltokba menny mert ott horror árak vannak.. esetleg valami kínaiba ( ha nem utálod annyira) .. vagy New Yorker-be.. ( de ott sem túl olcsóak)

2011. máj. 21. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Zara-ban pont láttam. kb 10.000 Ft
2011. máj. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!