Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Koktélruha. Milyen cipővel?...

Koktélruha. Milyen cipővel? Milyen kiegészítőkkel? Harisnya kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A legalsó képen látható összeállításból való ruha lenne rajtam a gimis bálon, és arra lennék kíváncsi, hogy mivel tudnám feldobni? Bizonyos fényben sötétkéknek hat, szóval nem teljesen fekete, bár ez a képen nem látszik. Szeretném ha nem lenne ennyire komoly. Lila cipővel gáz lenne? Amúgy egy ilyen ruhához szoktak harisnyát húzni? anyum aztmondja, hogy mindenképpen vegyek fekete vagy valami más színű harisnyát(csakbőrszínűtne) szóval mit tegyek?
2011. febr. 16. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:

nagyon jó lenne,nyugodtan vedd fel

link hiányzik....

2011. febr. 16. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
link?
2011. febr. 16. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha linket tudnál adni, könnyebben tudnánk segíteni.
2011. febr. 17. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat, a legfontosabbat elfelejtettem. egyébként megoldódott a problémám, pontosabban letudtam. fekete cipő, testszínű harisnya oszt tső. hosszú, kék nyaklánc meg esetleg egy kék/rózsaszín virág a hajamba. szerintem a rózsaszín jobb lenne, hogy kicsit feldobja. szerintetek?
2011. febr. 18. 12:47
 5/5 A kérdező kommentje:

és itt a link ha valakit érdekel:

[link]

amúgy ez szerintem csak min 10cm-es magassarkúval néz ki jól, viszont az nem tartja olyan jól hátul a sarkam és néha kicsúszik belőle a lábam. bevállaljam vagy vegyem fel inkább a 8cm-eset?

2011. febr. 18. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!