Nagyon gáz, ha gólyabálra nem öltözik ki? (koktélruha, kisestélyi)
Figyelt kérdés
... hanem inkább partysabb ruhát vennék fel ?2011. nov. 17. 13:57
1/8 anonim válasza:
jah tök ciki és nem lájkolnák a fészen se
2/8 A kérdező kommentje:
de most komolyan :)
2011. nov. 17. 14:34
3/8 anonim válasza:
Mi az a 'partysabb ruha"? Amúgy igen, tényleg ciki, nálunk aki nem volt kiöltözve normálisan, azt be sem engedték. Szóval farmer, top dolog kilőve szerintem. Az a nagyon rövid diszkós miniruha meg szerintem alapjáraton is ciki, nemhogy gólyabálba.
4/8 A kérdező kommentje:
Felsőnek mindenképpen egy olyat néztem ki, hogy mell alatt fekete fűzős és felül rózsaszín-fehér kicsit kivágottabb,ez ilyen blúz szerű. Nadrágnak meg először egy leopárd mintásat gondoltam, de ez szerintem nagyon nem illene sem a felsőhöz, sem az alkalomhoz. Farmert biztos nem vennék fel. Szóval talán szoknya ... és természetesen magassarkúval.
2011. nov. 17. 14:43
5/8 anonim válasza:
Miért nem akarsz kiöltözni estélyibe? A lányok általában kedvelik a dolgot, szerintem. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Mert nincsen és nem is szoktam olyan helyekre járni, erre az egy alkalomra meg nem akarok venni ...
2011. nov. 17. 15:25
7/8 anonim válasza:
Sok helyen tényleg nem engedik be, aki nincs normálisan felöltözve. Hülyét csinálni magadból menj a diszkóba (amúgy a leírt ruhák valami iszonyatosan ízléstelenek!), nem igaz, hogy egyszer nem tudsz csinos is lenni :)
8/8 A kérdező kommentje:
Végül csak találtam magamnak egy csinos kis estélyit :)
2011. nov. 17. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!