Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát vegyek fel egy...

Milyen ruhát vegyek fel egy céges bulira?

Figyelt kérdés
Általában elég sportosan öltözök, de most valami más kellene, ami nem túl kihívó, de nem is unalmas. 165/50 vagyok. 23/L
2011. nov. 28. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen helyre a klasszikus fekete ruha a jó választás ( térdig érő, a fazon attól függően mi áll jól). Kiegészítőkkel nagyon jól fel lehet dobni. (bross, hangsúlyosabb nyaklánc...stb)
2011. nov. 28. 17:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de nem akarok túl "ünnepies" lenni, mert a többiek is farmerban és ilyesmiben jönnek, mert nem irodai buli.
2011. nov. 28. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

vegyél fel egy egyszínű, sötét farmert,elegánsabb csizmával/bokacipővel. hozzá egy szép inget vagy hosszított kötött pulóvert.

plusz kiegészítőkkel nagyon jól fel lehet dobni az öltözetet, egy sállal,nyaklánccal,karkötőkkel stb:)

2011. nov. 28. 19:25
 4/6 ívy1 ***** válasza:
Az egyéni kérdés hogy mi a kihívó meg az unalmas. Én a helyedben cicanadrágot vennék fel csizmával hosszított kötött pulcsival ami karcsúsított fazonú. A méreteid jók ehhez.
2011. nov. 29. 12:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Én is gondolkodtam a cicanadrág-kötött ruha párosban, de nem túl "közönséges" egy ilyen helyre? Első gondolatom nekem is ez volt. Vagy, farmer, valami hosszabb felsővel.
2011. nov. 29. 19:02
 6/6 ívy1 ***** válasza:
Az hogy mi a közönséges megint csak egyéni kérdés szerintem. Én a farmerral vagyok úgy hogy buliba nem venném fel mert hétköznap akár boltba vagy postára stb.. megyek az van rajtam. Esetleg egy jeggings már buliba való.
2011. nov. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!