Milyen ruhát vegyek fel a holnapi bulira?
Holnap egy nyár záró bulit tartunk az ismerőseimmel, kerti partyról van szó lehet medencézés is lesz de azt majd csak holnap fogom megtudni. A kérdésem az hogy milyen ruhát vegyek fel esetleg? Mert ugye ez másnap reggelig fog tartani és lehet hogy éjjel nem lesz hideg de nem tudhatom előre hogy fogok e majd fázni vagy nem. Ti mit vennétek fel?:) 17/L
UI.: A buli egy másik városban lesz lakhelyemtől néhány km-re szóval nem fogok tudni hazaugrani ruháért és lehetőleg férjen el egy hátitáskában ha úgy vigyek valamit. Nem voltam még éjszakai szabadtéri buliban így nem tudom mire számítsak igazán. Köszi a válaszokat bocsi hogy hosszú lett.
Valami könnyű anyagú szoknyát, ujjatlan/vállatlan topot vennék fel, meg valami vékonyabb pulcsit, hátha. Cipőnek meg mindenképpen szandált vagy valami egyéb nyitott cipőt, amiből könnyű kilépni, nincs is jobb, mint mezítláb szaladgálni a fűben :)
Ezalá meg fehérnemű helyett viselhetsz bikinit, és akkor csak le kell dobálni magadról ha fürdeni fogtok, persze vigyél fehérneműt hogy ha kijöttök a vízből és száradtok akkor ne a vizesben legyél.
Egy rövidnadrágot, és egy blúzt. Egy trikót.
Vagy cicanacit!
Na végül mibe mentél el? :D
És milyen volt a buli?:)
Ilyen felsőbe mentem, akkor farmer szoknyát vettem fel, leggings-el, torna cipővel, és vittem egy cipzáros pulcsit tartalékba, de arra nem volt szükségem. Fehérnemű helyett fekete bikinit vettem fel, de nem volt értelme mert a medencézés elmaradt :(
Amúgy nagyon jó buli volt, jókat hülyültünk, csajos buli volt de néha leugrottunk néhány fiú ismerősünkhöz. És vissza a kerti partyra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!