Mit vegyek fel a holnapi castingra? Gyors válaszokat kérekszépen, bővebben lent.
Figyelt kérdés
Holnap megyek egy elvileg nemzetközileg is elismert modellvállalat castingjára,ahol reklámarcokat,stb-t keresnek.Tudom hogy egy tucat ilyen van,de nekem ez lesz az első. A kérdésem az lenne,hogy milyen ruhát vegyek fel szerintetek? Aztmondták,utcai ruhába kell megjelenni.Én suliba általában edzőcipőt,sportosabb cuccokat hordom,de amúgy kedvelem a nőies darabokat is,pl magassarkú. Szerintetek holnap mit variáljak mivel? Kérlek segítsetek gyorsan,nagyon fontos lenne!2010. ápr. 13. 20:32
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem mindenféleképpen kicsit nőiesebb megjelenésed kéne legyen holnap. Esetleg egy kis magassarkú (nem tűsarkú XD), talán egy aranyos, nem feltétlenül nagy dekoltázsú, felső és persze a természetes éned :)...
Amúgy az öltözetre nem szoktak nagyon figyelni, de mindenkiben nagyobb érdeklődést keltessz egy ilyen megjelenéssel, mint egy sportos öltözettel:)
Remélem tudtam segíteni, sok sikert :D
2/4 anonim válasza:
Szerintem nőiest. De azért legyen szokványos is. Farmer magassarkú, csini top... És az amit fel veszel ne legyen tőled teljesen különböző úgymond illő legyen a stílusodhoz. Tudd viselni azt amit felveszel. Legyél ügyes, sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen,jó érzés,hogy vannak itt olyanok is,akik tényleg segítenek.És azt nem tudjátok véletlenül,hogy mit szoktak egy ilyenen kérdezni? Gondolom szokott beszélgetés lenni,nem?
2010. ápr. 13. 20:51
4/4 anonim válasza:
Melyik mmodellügynögség?
legyél természetes úgy öltözz hogy jól érezd magad így sokkal magabiztosabb lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!