Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg? Már kezdek...

Mikor jön meg? Már kezdek aggódni. Normális válaszokat kérekszépen

Figyelt kérdés

már 14 vagyok. a lépések már megvoltak (magsság, szélesség, a mellem is nőtt [de nagyon kics: 70B], többet izzadok, zsíros a hajam szőrösödök.)

nem várom csak annyira félek hogy későn jön meg és meddő leszek :'(

már minden oszt.társamnak megjöttt.

néhány adat: 158cm, 44kg) szal sajna eléggé vékonyvagyok pedig egészségesen táplálkozok, futok anyuval...stb

neki 13 évesen jött meg

2010. júl. 16. 11:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs! Mindenkinek máskor jön meg! Ismerek olyanokat, akiknek 16 évesen jött meg! Majd ha 17 leszel akkor aggódj! :) Addig nyugi és örülj neki! :) Én legalábbis utáltam h már 12évesen megjött! :S
2010. júl. 16. 11:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha 16-17 éves korodig nem jön meg, akkor kell orvoshoz menni.
2010. júl. 16. 11:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Sztem ameddig csak 44-45 kiló vagy nem igen fog megjönni...min 50nek kéne lenned, tudom, hogy ezen nem tudsz változtatni, úgyh csak várj! Az adatokból ítélve még fejletlen vagy kicsit, nemsokára rövid időn belűl nősz 2-3 centit is akár, hízol és azután fog megjönni. Sztem még kb egy év. De az is lehet, hogy már hnap vagy hnap után, senkis em tudja biztosra. 16L
2010. júl. 16. 14:49
 4/15 anonim ***** válasza:
ha küldesz neki meghívót xĐĐĐĐ
2010. júl. 16. 17:15
 5/15 A kérdező kommentje:

akkor valami tipp hogy hogyan híízak?? :(

am köszönöm a válaszokat most megnyugodtam és élvezem így az életet :)

2010. júl. 16. 18:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem 12 évesen jött meg, nem volt nagy öröm, ráadásul betéttel :S szóval szeretnék átállni a tamponra...
2010. júl. 17. 10:57
 7/15 anonim ***** válasza:
14:49es vagyok. Ha hízni szeretnél, semmiképp sem azért hízz, hogy megjöjjön a menstruációd, mivel ez nem ilyen egyszerű, hogy hízol, és ha híztál 3 kilót megjön...A hormonoknak kéne kicsit beindulniuk. A hízáshoz pár tipp: reggel már viszonylag korán reggelizz bőségesen, amit csak szeretsz, addig egyél amíg teljesen jól nem laksz és nem érzed azt, hogy már egy falat nem menne le a torkomon, tízórait is egyél olyan 10-11 körül, (szendvics, süti, nutellás kenyér, csoki, amit szeretsz) , ebédre is lakj jól rendesen, teljesen, dugig legyél, legalább kétszer uzsonázz, ha mást nem, legalább gyümölcsöt, vacsora legyen a legbőségesebb, húsok, tojás, sonka, szalámi, felvágott, szalonna, kenyér minden mennyiségben. De azt nagyon tartsd szem előtt, hogy a hízás ne legyen egyenlő a helytelen táplálkozással. Ne úgy akarj hízni, hogy tele eszed magad csupa egészségtelen Fast-food ételekkel, mint a MCdonalds, Burger King és stb. Ügyelj, hogy egészségesen, mégis bőségesen étkezz!A futás helyett pedig sztem végezz különböző erősítő gyakorlatokat. Mint pl a súlyzózás, mellre is lehet "gyúrni" ettől ahogy nő a cicid nagyon szép formás lesz. Most hirtelen csak ennyi tanáccsal tudok szolgálni, de bármi kérdésed lenne ezzel vagy a menstruációról, nagyon szívesen segítek, ha tudok:) Szia!
2010. júl. 17. 19:52
 8/15 anonim ***** válasza:
ezzel helyett *erről, bocsi
2010. júl. 17. 19:54
 9/15 A kérdező kommentje:

nem, nem azért szeretnék. hanem mert nagyon vékonynak érzem magam. mindenki ezt mondtja :(, egy időbe teljesen depis lettem etttől, pedig engem nehéz "elszomorítani".

nagyon nagyon köszönöm a tippeket. még annyi hogy milyen gyakorlatok vannak erre a célra amit írtál?!

nagyon szépen köszönöm a válaszokat

2010. júl. 17. 20:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia! Megint a 19:52es vagyok. Nos. Amikor nekem anno 12 évesen elkezdett nőni a cicim, édesanyám tanácsára elkezdtem rá tornázni, mivel neki mindig is eléggé lógtak / lógnak a mellei, és féltünk, hogy én is így fogok járni. Azóta is tornázom, bár most már nem veszem annyira komolyan. De akkor bizony minden nap csináltam. Mivel nem voltak súlyzóim, ezért két db. egy literes műanyagflakont megtöltöttem vízzel. Hanyatt feküdtem, le a földre, és megfogtam a kezembe az üveget. Ezeket emelgettem össze vissza, ahogy éreztem, hogy erősíti a mellem. Ezt nem lehet leírni pontosan, mivel mindig máshogy csináltam. Ha elkezded rájössz, és érzed, hogy hogy tesz jót a cicidnek. Ez volt minden este kb. egy fél órás "szertartás" legalább egy két évig. Utána vettünk súlyzókat, mell feszesítő krémeket (avonból), és már nem tornázom annyit, viszont annál többet úszom:) Nagyon szép cickóim lettek, teljesen meg vagyok velük elégedve. Teljesen átlagos méretű ( 80 B), viszont nagyon feszes, formás. Itthonra sosem hordok melltartót, nincs is rá szükség, illetve, ha egy olyan ruhát kívánok épp felvenni, amihez nem passzolna valami ízlésesen egy melltartó, akkor ez sem okoz problémát. Nagyon örülök, hogy anyukám segített, hiszen ő ajánlotta a tornát, és vele járok úszni hetente háromszor:) Ha megfogadod a tanácsomat, nem fogsz csalódni:) Na ennyit a mellekről. Most nézzük kicsit a popsit:) Nekem azzal volt leginkább gondom, nagyon kis lapos fenekem van. Ez azóta sem sokat változott, de alakulgat. Ha vékonyka vagy, gondolom neked is fennáll ez a probléma, hogy nem vagy megelégedve a popóddal. Végezz naponta kezdetben 50, később 100 guggolást. Lábemelgetéseket, kutyapózba állsz, és emelgeted 50szer az egyik lábad, majd a másikat ( mint mikor a kutyusok pisilnak) :) Én ezt egy pár hónapja csinálom, már látszik egy kevéske javulás. Kezdetben erre a két terültre figyelj oda! ( fenék, mell) Ha pedig egyéb problémáid adódnak, mint pl. a hasad, vagy karod ( bár kötve hiszem, ha vékony vagy) , akkor ráérsz elkezdeni azokra is tornázni. De a cicieiddel mindenféleképpen kezdj el foglalkozni. Akkor a legjobb elkezdeni, mikor elkezdenek nőni, akkor nagyon szép feszes, formásak lesznek:)
2010. júl. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!