Mikor jön meg? Már kezdek aggódni. Normális válaszokat kérekszépen
Figyelt kérdés
már 14 vagyok. a lépések már megvoltak (magsság, szélesség, a mellem is nőtt [de nagyon kics: 70B], többet izzadok, zsíros a hajam szőrösödök.)
nem várom csak annyira félek hogy későn jön meg és meddő leszek :'(
már minden oszt.társamnak megjöttt.
néhány adat: 158cm, 44kg) szal sajna eléggé vékonyvagyok pedig egészségesen táplálkozok, futok anyuval...stb
neki 13 évesen jött meg
2010. júl. 16. 11:38
11/15 anonim válasza:
Remélem tudtam kicsit segíteni:) Írj még nyugodtan!
12/15 anonim válasza:
Még valamit elfelejtettem említeni, most jutott eszembe ( előző vagyok). Ha szeretnéd, hogy a lábaid , combjaid kicsit erősebbek, formásabbak, izmosabbak legyenek, akkor a lovaglás, biciklizés, úszás tud sokat segíteni. Ha ezekre nincs lehetőséged, akkor pl. a lépcsőzés is segíthet, pl lépcsőházban, vagy ajtó előtti lépcsőn, nem tudom hol van nektek legalább 5-6 lépcsőfok. :)
13/15 A kérdező kommentje:
jujj nagyon nagyon szépen köszönöm. nagyon rendes vagy. elkezdem ezeket csinálni :)
amúgy eltaláltad télleg egy kicsit a popommal is van gondd de már az kezd javulni :)
nagyon szépen köszsönöm. majd írok ide ha lesz eredmény :)
2010. júl. 18. 15:35
14/15 anonim válasza:
Nagyon szívesen:) Örülök, hogy tudtam kicsit segíteni. Írj még bármikor nyugodtan! Főleg ha megjön, mivel bár eléggé eltértünk a témától, a kérdésed az volt, hogy mikor fog megjönni:D Szal, ha "nagylány" leszel, ne felejts el szólni! :P És nyugi, nemsokára megtörténik a nagydolog:)Aztán meg majd rájössz, hogy nem is olyan jó dolog:)
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm télleg. nekem 2kgos súlyzóim vannak és az is jó (pontosabban a bratyóé de mind1 :D)
:)
2010. júl. 19. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!