Mit vegyek fel az utolsó bulira?
Figyelt kérdés
Ma este van az évszak utolsó bulija és teljesen üres a szekrényem , valamit össze kéne variálnom hogy legyen mit felvennem. (Boltok zárva természetesen) -.-"" én meg béna most kapok észhez . Sima csőnaci megvan van egy flitteres pólóm már még így simán az utcára is kimehetnék :S fel kéne dobni valamivel ... ékszerek híján is vagyok , de ha ékszer milyet ? ( nagyon sötétkék cső farmer , szürke elöl tiszta flitteres felső a kiindulási pont)2011. aug. 27. 14:14
1/5 hümi válasza:
ma a nyár utolsó bulija?! és szept. 3-át fogom annak tartani :DD
mehetnél rövidgatyába is olyan meleg van.. én a helyedbe azt vennék fel amibe jól érzem magam egy nyári napon aztán ennyi :D
2/5 dirtboy válasza:
rövid gatyába nem mehet mert azt írja hogy a szekrénye teljesen üres és egy cső nacija van meg egy flitteres felsője :)
3/5 A kérdező kommentje:
A bibi az hogyha le is szeretnék ülni valami olyan kéne ami takarja a combomat mert nem vagyok vele megelégedve ezért nem igazán járok miniszoknya - rövid gatyában bulizni :S
2011. aug. 27. 14:24
4/5 anonim válasza:
Én egy virágos egyberuhában megyek bulizni ma este egy vastag barna övvel a derekán és egy saruval. :D
5/5 anonim válasza:
ebben az esetben én a hajamat csinálnám meg extrémebben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!