Mi a véleményetek erről a cikkről?
[link] html
A cikk alapján hova sorolnátok magatokat? (Őszinte válaszokat szeretnék, senkit nem fogok lepontozni, vagy leszólni, mindenkinek megy majd a zöld kéz:)!!) Csak közvélemény kutatás miatt:)
Én a Barbie stílusba tartozom!:) (amit néha néha váltogatok a modern punk stílusra, vagyis ez is van bennem mert szeretem a bőr cuccokat a csőnacit és a tornacipőket pl converse,nike:) De ha csak egy választás akkor mindenképp a Barbie:) 21/L
Előző vagyok,a cikk amúgy szerintem kicsit degradáló...mindegyikben van valami ami lehúzza az adott csoportot.Kicsit szebben is megfogalmazhatták volna.De egyébként így nem lehet beskatulyázni az embereket,valószínűleg mindenkinek van/lesz olyan ami teljesen igaz,kicsit átvenne a másikból.
18L
Ez így van, kicsit szélsőséges és minegyik csoportot kicsit kigúnyolja, de mindenben van jó és rossz is:)
Nem kell annyira komolyan venni:) Várom még a válaszokat/válaszaitokat...:)
Én is határozott vagyok, bár a maga a megnevezés nem illik rám, csak a leírás (nagyjából).
23L
Ma 15:10-es szóról szóra leírta, amit akartam. xD
Szintén 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!