Csak itt-ott olvastam bele, nem mindennel értek egyet. Van, ami szerintem kifejezetten jól néz ki, de például az overál és az Ugg csizma szerintem nagyon ronda:S
2010. júl. 25. 16:42
2/16 anonim válasza:
nekem az overállal sincs semmi bajom,sőt az idei kedvenc cipőm ilyen bokánál vastagpántos szandál!de aúg szerintem a többivel sincs baj!
ez elég sz.r cikk!
mi az h "ne vedd fel" ?! pfff
2010. júl. 25. 16:47
3/16 anonim válasza:
Elég sz@r stílusban íródott és összedobott cikk, de egyvalamivel egyetértek: a divat MINDIG totál idiótát csinál mindenkiből. Kár hogy a konzerv+cicanaci/leggings+hosszított felső kombót kifelejtették a szánalmas ruhadarabok közül :)
2010. júl. 25. 16:55
4/16 anonim válasza:
alapból mindenkinek más az ízlése,ezért ezt a cikket hulladéknak tartom! A cuccokkal pedig semmi bajom. (a lyuggatott harisnyát nem biztos,h felvenném,de nem szidom le!)
2010. júl. 25. 16:58
5/16 anonim válasza:
Kik ők, hogy megmondják mi a divat?Majd néhány névtelen, unatkozó firkász szavára fogok hallgatni..Valószinű..
Mindenki azt hord amit akar, és legfőképpenn ami jól áll neki..
Ennél jobban már csak a "hajtrend" idegesit fel.. Tavaly még azt olvastam, hogy a bubi frizura a manő.Most a derékig érő haj..Azután a fiús, rövid haj..Komolyan mondom nevetséges.
2010. júl. 25. 17:51
6/16 anonim válasza:
manő -->menő
2010. júl. 25. 17:52
7/16 anonim válasza:
én azért elég sok mindennel egyet értek..az a szandál undorító,a csizma is,meg a gatya se a legjobb én nem szeretem,de az overál szerintem csini:)meg a használtnak tűnú gatya is
2010. júl. 25. 18:01
8/16 anonim válasza:
Szerintem a szaggatott nadrággal meg a vastag bokapántos szandikkal nincs semmi gond. Nekem tetszenek. A mély ülepű gatyáknak is van normálisabban kinéző fajtája, aminek a szára cső, nem pedig ilyen buggyos, ez tényleg elég gagyi. Overall farmerból nem tetszik (kertésznadrág van a képen egyébként), de valami selyemszerű anyagból jöhet. Az Ugg csizmák viszont abszolút nem tetszenek.
2010. júl. 25. 18:22
9/16 anonim válasza:
szarcikk.. nekem se tetszik a fele de a másik fele igen tehát nekem csak ne mondják meg h mitvegyek fel és mit nem. a stilusa undorito.
Amúgy nem tudom mi bajuk van ezekkel a szandálokkal,nekem kifejezetten tetszik némelyik,nekem is van hasonló.A poncsót is bírom,Jessica Simpsonnak szerintem kifejezetten jól áll.A szaggatott farmerek is tetszenek.Bár szultán nadrágot és uggot soha nem vennék fel nagyon nem jönnek be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!