Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed erről a cikkről?

Mi a véleményed erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 25. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem nagyon értek vele egyet,mert nekem pl.tetszik az UGG:DD
2010. júl. 25. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de én nem értek vele egyet.

Van buggyos gatyám is, szakadt farmerem is. És szerintem jól állnak...

Mindenki azt hord amiben jól érzi magát. Szerintem ennyivel be is lehetne fejezni már ezt az utálkozást :S

2010. júl. 26. 08:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Ebben a cikkben az egyetlen, ami még esetleg normális is (szerintem), az a szaggatott nadrád. Persze ha már harisnyáról van szó, az is förtelmesen ronda. Az ugg, meg a szultán nadrág meg egyszerűen ocsmány. A többit meg csak nem venném fel.
2010. júl. 27. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet evvel a cikkel...bocsesz...nekem nagyon tetszik az Ugg plána rózsaszinbe...utána az overál na olyanom nincs de nagyon tetszik.. ja és szertintem mindenki azt hord ami neki tetszik..ja meg ami kényelmes..ennyi:)))
2010. júl. 27. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik az UGG és a szakadt nadrág és a szultánnadrág, viszont a szakadt harisnyát és a gladiátorszandált ki nem állhatom. Az ovarál tetszik, de nem biztos, hogy felvenném. És platformcipőből van szép, de az nagyon ritka, és 90 százalékban röhejesen néz ki, mert túl csicsás, és nem illik a viselőjéhez. a cicanadrág.
2010. júl. 27. 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az Ugg csizma kivételével mind jöhet. :D Tehát ez egy rakás fos amit összehordanak ebben a cikkben :P
2010. júl. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!