Mi a menő ruha egy 13 éves lánynak?
Gyakorló apuka vagyok, van egy 13 éves nagylányom.
Most jön születésnap, karácsony és szeretném egy kicsit felfrissíteni a ruhatárát. Mi a menő fehérnemű, top, nadrág, pulcsi, mostanság, ehhez kérnék kis segítséget.
A lányom barátnői is tegeznek, úgyhogy ez nem gond:)
Csak szeretnék némi meglepetést is számára.
Szia! Szerintem egyedül ne vegyél semmit, hanem egyik nap mondjuk menj érte suli után, és menjetek el együtt vásárolni. Ha te veszel nekik cuccokat, és mégsem tetszik neki nemhogy örülni nem fog, de még kellemetlenül is érezheti magát.:) Én sem szeretek ruhát kapni, csak ha magamnak választhatok.
17/L
szerintem ne pénzt adj neki. inkább mondjuk menj ki a váci utcára és nézd meg hogyan öltözködnek a lányok. ne a 13 éveseket, mindenkit. persze ne legyen "pedofil" hatás.. és mondjuk nem kell blúzt vagy nadrágot venni mert mondjuk nem találod el a színt, méretet, de egy sállal, valami hajbavalóval, körömlakkal, sminkkel nem lehet mellélőni.
ajánlom a H&M-et, Bershkát, Promodot, ZARÁT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!