Valaki vásárol a Pimkie-be Pesten? Tapasztalat? Tényleg jó cuccok vannak?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 21:26
1/9 anonim válasza:
én a camponai pimkie-ben szoktam vásárolgatni és szerintem elég jó cuccok vannak :) nekem tetszik. stílusosak, vagányak
2/9 anonim válasza:
én nagy ritkán vásárolok ott, de amugy tényleg jók. csak marha drága, de aki megteheti, annak hajrá.
3/9 anonim válasza:
tényleg nagyon vagány cuccok, mondjuk sok a halálfejes azoktól hülyét kapok:D de különben nem rossz, színes gatyák meg minden ilyesmi:) és nem is drágák.
4/9 anonim válasza:
Az árkádi pimkie-ben nem tetszik az összes ruci,a Bécsiben annál inkább:DAm sztem nem drága,vannak nagyon drágák de ez nem az:D
5/9 anonim válasza:
Én mindig bemegyek, mert kívülről olyan jól néz ki az egész, viszont ha egyenként nézem, semmi kedvemre valót nem találok. De barátnőm például nagyon szereti, és az összes "szolid" pólóját ott veszi, amiben munkába jár. Tehát ízlések és pofonok.
6/9 anonim válasza:
Én parfümöt szoktam onan venni. Gyümölcsös illatú, és rengeteg ismerősöm olyat használ, szóval az tényleg szuper. A ruhák közt is vannak jók, de többnyire nagyon drágák.
7/9 anonim válasza:
Hát szerintem olcsóbb mint a Retro :) Én ott egy cicanadrágot vettem. Latexest. Mayo-t szerettem volna, de az 8000 Ft volt :S A Pimkie-ben megvettem 3000-ért. :)
8/9 anonim válasza:
Áá Most menjetek be!
Gatyák féláron :)
8000ről 3600 stb.
:D
am én szeretem
9/9 anonim válasza:
én szeretem, vannak jó cuccok. És leárazáskor még egy "halandó" is meg tudja fizetni őket. Nyár végén pl 400 ft volt egy bikini :O!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!