Nagy ez a táska? (Tapasztalat)
Figyelt kérdés
Ilyen táskát szeretnék venni,ebbe hordanám a cuccaimat suliba (tesi cucc,könyvek,váltó stb.).
Érdemes megvenni?
2011. júl. 10. 16:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem nagy.:) Olyan mint egy kis utazó ez az egy baj van vele.. de nekem tetszik.
2/8 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy hogy kényelmesen el fogsz férni benne:)
4/8 hümi válasza:
nekem is nagyon tetszik, de a Legends-be olcsóbb most :)
5/8 anonim válasza:
elég nagy táska...
minden bele fog férni, még talán te is...
tényleg hatalmas, de megéri.
egyetlen egy gondja, h a farmernadrág megfogja és elszíneződik..
6/8 anonim válasza:
(tapasztalatból:) nekem is van egy ilyen mèretű converse táskám (azthiszem ebből a fazonból csak ez az egy méret van) és innen a képről nézve nagynak tűnik de nekem a tancuccaimon kívül plusz még kulcs,pénztárca blabla tesicucc már neccesen fér bele!de amúgy megéri mert strapabíró és jól is néz ki:)
7/8 anonim válasza:
hú én most semiképpen nem oldaltáskát fogok venni. Nagyon kényelmetlen. De jó tágas :)
8/8 anonim válasza:
A barátnőm ilyet vett a nyár elején és nincs vele gondja. Előnye még, hogy a kék színe miatt a színüket engedő farmerek sem fogják be:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!