Milyen módon juthatok be az Angyalműhely vendégei közé?
Figyelt kérdés
Ingyenes, vagy valamennyit kell fizetni érte? Őszintén szólva utóbbit tartom ideálisnak, mert láttam, hogy koráltlan étel és italfogyasztás és sztárfodrász vár.2011. nov. 21. 18:18
1/1 anonim válasza:
Ingyenes??? Én inkább méregdrágának mondanám... nem is értem kiknek találták ki... Engem is nagyon érdekelt a dolog, gondoltam ezt kérem a páromtól karácsonyra. Egy nap, ami csak rólam szól! De amikor megküldték az árajánlatot... azt hittem rosszul látok... Sajnálom, hogy az átlagembereknek nem járhat ez a kis "luxus"... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!