1/14 anonim válasza:
Nekem is tetszenek az ilyen felsők, de sajna Magyarországon ilyet nem hinném hogy lehet kapni, esetleg angol használt turikban. Rendelés, vagy pedig ha kimész külföldre esetleg akkor juthatsz ezekhez hozzá. Sok sikert!
2/14 anonim válasza:
sajnos nem tudom, bocsi, de a fölsők igazán eredetiek! esetleg ha a külföldi cégnek irsz egy e-mailt, amiben megérdeklődöd, vajon van-e nekik magyarországi viszonteladójuk? vagy ha van külföldi ismerősöd, aki tudna neked venni... tesz-vesz, e-bay, stb. remélem tudtam segiteni! :) sok sikert!
3/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ismerősökön keresztül intézkedem hátha tud konzultálni vki a céggel :)
2009. aug. 17. 19:36
4/14 anonim válasza:
huu a csajosak nagyon vaganyak ... ha kapsz valahol akkor szolj nekem is :P
5/14 anonim válasza:
aréna plázában a pull & the bear-ben néha vannak ilyen elvetemült felsők. nézzetek körül ott.
6/14 A kérdező kommentje:
Miskolci vagyok, de megérné felmenni Pestre csak emiatt :D
2009. aug. 17. 20:11
7/14 anonim válasza:
nafigyi, majdha legközelebb az arénába járok (pesti vagyok) akkor beugrom és megnézem, ésha találok ilyesmiket, akkor írok ide. ok?:D
9/14 A kérdező kommentje:
20.18
nagyon megköszönném<3 ^^
20.19
Vannak itt oylan felsők amik a külföldi oldalon is, csak Pesti szintén a bolt :/
2009. aug. 17. 20:21
10/14 anonim válasza:
de ott van webshop is sztem tudsz rendelni! elözö vtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!