Miért szólnak be ennyiért?
Figyelt kérdés
A suliba múltkor felvettem egy fekete-fehér kockás miniszoknyát egy ugyanolyan színű lapos cipővel, hozzá fekete harisnyával és egy eléggé merészen kivágott fekete-fehér ujjatlan felsővel. A tanárok nem szóltak semmit, de a pasik "leemósoztak" és egész nap a ruháimat csodálták. Ettől miért vagyok "emós"? Nem értem a felfogásukat...2009. máj. 11. 17:28
11/13 anonim válasza:
Hát ha köcsög emós vagy akkor vállald, nem kell rinyálni ellene. Vagy ha te nem is vallod magad emósnak, de ugyanúgy nagyon egyénien nézel ki, akkor ne csodálkozz.
12/13 anonim válasza:
Hát ha ahaja is hasonló volt akkor lehet h annak néztél ki.. de nyugi a sok csicska összekeveri :D meg am is neked kell tunod h emo vagy e vagy nem :D
13/13 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása óta már kissé változott az ízlésem. Mostanság már csak fekete cuccokat hordok (nem nagy változás...), és amióta bejött az "emódivat", azóta hanyagolom a fekete-fehér kockásat. Régen bírtam, de most már elment a kedvem tőle... Mondjuk így most vagy "gótgecíí", vagy az a bizonyos "köcsögrókker" vagyok. :D Nagy az Isten állatkertje... Mondjuk már nem zavar, max röhögök egyet szerencsétleneken. ;) Köszi a válaszokat! =)
2010. júl. 4. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!