Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szólnak be ennyiért?

Miért szólnak be ennyiért?

Figyelt kérdés
A suliba múltkor felvettem egy fekete-fehér kockás miniszoknyát egy ugyanolyan színű lapos cipővel, hozzá fekete harisnyával és egy eléggé merészen kivágott fekete-fehér ujjatlan felsővel. A tanárok nem szóltak semmit, de a pasik "leemósoztak" és egész nap a ruháimat csodálták. Ettől miért vagyok "emós"? Nem értem a felfogásukat...
2009. máj. 11. 17:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha köcsög emós vagy akkor vállald, nem kell rinyálni ellene. Vagy ha te nem is vallod magad emósnak, de ugyanúgy nagyon egyénien nézel ki, akkor ne csodálkozz.
2009. okt. 22. 08:04
 12/13 anonim válasza:
Hát ha ahaja is hasonló volt akkor lehet h annak néztél ki.. de nyugi a sok csicska összekeveri :D meg am is neked kell tunod h emo vagy e vagy nem :D
2010. júl. 4. 21:20
 13/13 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása óta már kissé változott az ízlésem. Mostanság már csak fekete cuccokat hordok (nem nagy változás...), és amióta bejött az "emódivat", azóta hanyagolom a fekete-fehér kockásat. Régen bírtam, de most már elment a kedvem tőle... Mondjuk így most vagy "gótgecíí", vagy az a bizonyos "köcsögrókker" vagyok. :D Nagy az Isten állatkertje... Mondjuk már nem zavar, max röhögök egyet szerencsétleneken. ;) Köszi a válaszokat! =)
2010. júl. 4. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!