Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szólnak be ennyiért?

Miért szólnak be ennyiért?

Figyelt kérdés
A suliba múltkor felvettem egy fekete-fehér kockás miniszoknyát egy ugyanolyan színű lapos cipővel, hozzá fekete harisnyával és egy eléggé merészen kivágott fekete-fehér ujjatlan felsővel. A tanárok nem szóltak semmit, de a pasik "leemósoztak" és egész nap a ruháimat csodálták. Ettől miért vagyok "emós"? Nem értem a felfogásukat...
2009. máj. 11. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer csak feketébe voltam, se haj se sminkem nem emos meg szerintem a cső fekete sem az emok stílusa és valami idióta engem is leemosozott ez nagyon menő mostanába.. Ha egy oylan kiegészítőd van vagy olyan a hajviseleted vagy akármi akár csak 1 dolog is már rögtön emos vagy.. pff Te inkább börtöntöltelék :D Bár amibe te voltál azt már nézhetik emonak mégha nem is az a goth stílusban fekete-fehér csíkos zokni is látható, de akkorsem emo.
2009. máj. 11. 17:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy halálfejes topánkám, és már ezért leemosoznak a suliban, csak azért mert én nem vagyok kis plázap*csa, mert akármilyen hihetetlen is másnak is halálfejes a cipője... Csak engem találnak meg. Ne foglalkozz velük, szólj vissza, hogy "te meg stréber" vagy ha nem az akkor meg " én legalább tudom hol van Amerika".
2009. máj. 11. 17:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi!:-) Amúgy beszóltam nekik, hogy "azt sem tudjátok, mi az emo!", és nagyon égtek! :D
2009. máj. 11. 17:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
hmm.. én is mindig feketébe járok (szinte) és én is mindig emos vagyok.. szuper. amikor általánosba jártam ott meg köcsögrókkerrr voltam:D (és valóban.) ez tényleg tök divat.. csak régen több stílust ismertek az emberek. most vannak emok, meg a trendi retros emberkék. aki egyikbe sem tartozik a "csövi". (ezt nem rég hallottam egy hatodikostól..:D)
2009. máj. 11. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
engem is le szoktak emózni...egyszerűen hihetetlen hogy azokhoz mernek hasonlítani! :@
2009. máj. 11. 19:30
 6/13 anonim válasza:
100%
Ettől nem vagy emós. :) Egyébként hiába oly nagy közhely, még mindig nem tudja mindenki, hogy nem a ruha teszi az embert. A tanács maximum annyi, hogy ha tudod, hogy olyan helyre mész, ahol fellelhető néhány idióta (lásd iskola :) ),és zavar, ha beszólnak, akkor figyelsz rá, hogy ha egy ruhadarabod kicsit merészebb, akkor a többi maradjon viszonylag szolid. Ha a bekiabálások nem bántanak, csak nem érted, hogy miért vannak, akkor nem érdemes velük foglalkozni - lényeg, hogy jól érezd magad a ruhádban. :)
2009. máj. 11. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Én csorogtam volna rád (főleg a lábadra), de ettől még idióta kis pcsa vagy. Azok is, akik beszóltak, de a reakcióid téged jellemeznek.
2009. máj. 12. 16:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Heh, ismerős, én is igy voltam. Általánosban az "Antikrisztus-köcsögrokker", most meg a csöves emós. Egyik sem vagyok, se zenében se ruházkodásban, csak tele van a pofám pc-kkel meg többnyire sötét szineket hordok. Hamár feketében vagy vagy kockásban vagy tornacipőben akkor már emo vagy... ez a "trendy". Fosd le őket sztem.

Utolsó válaszoló meg milyen kedves volt --.--".

2009. máj. 12. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy állandósult jelenség. Én szoktam tesztelni az embereket. Ha felcsatolom a fufrumat a fejem tetejére, akkor nem szólnak semmit, ha leengedve hagyom, akkor emo vagyok. Ha feketével festem ki a szemem, akkor szintén emo, ha valami más színnel, akkor ismét nem szólnak semmit... Volt egy hasonló kérdés, ott is leírtam, hogy az a baj ezekkel a primitív emberekkel, hogy nem tudnak mit kezdeni olyan dologgal, amit nem kategorizálnak be. Ezért mindenkire próbálnak ráhúzni valamilyen stílust, csak hogy valahova tenni tudják a kis fejükben. Még akkor is, ha az illetőnek semmi köze nincs az adott stílushoz... 20 éves vagyok, és amikor leemoznak, megkérdezem tőlük, hogy: "Úgy nézek ki, mint aki naphosszat sír a szobájában, és vagdossa az ereit?" Szánalmasak az emberek, szerintem ne törődj ezekkel a buta gyerekekkel, akik beszólogatnak. Sajnos a szellemi csököttségnek nincs határa.
2009. máj. 15. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is megtapasztaltam ezt nagyon sokat a gimi első osztályában..mostmár kevésbé:D csőnadrágban,tornacipőben járok,oldalfrufruval és feketére kihúzott szemmel..de nem "cicásssshra" megcsinálttal,normálisan,alul. mégis megkaptam már második nap valami iq-fightertől hogy: "köcsög emós"..mondom gratula,kiütközött az értelem rajtad..:D szardle;)
2009. okt. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!