Menő a farmert bakancsba betűrni?
2011. nov. 20. 19:17
1/6 anonim válasza:
Én azt fogom csinálni mivel csőgatyáim vannak, nincs más választásom ha menő ha nem. De amúgy szerintem menő vagy legalábbis divatos. :D
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem is az hogy menő, csak jól néz ki.
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon unalmas és hülyén néz ki. Semmiképp nem menő.
5/6 anonim válasza:
Attól függ!
Bő farmert nem biztos hogy érdemes, mert nagyon gyűrődni fog, és az nem néz ki jól, meg kényelmetlen is.
A csőfarmer viszont betűrve néz ki jól, meg azt nem is nagyon lehet ráhúzni a csizmaszárra. Legalábbis a normálisabb, feszülősebb csőgatyákat.
Én a szűk csőgatyára, és a betűrésre szavazok! Szerintem jól néz ki!
6/6 anonim válasza:
Wgy fiú csakis szűk faremerben menő, akár betűri a bakancsába, akár nem. Csizma egyáltalán nem jó ehhez. A szűk farmer bakancs nélkül is jó, kiemeli a srác lényeges részeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!