Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cikis ha nem hordok csőszárú...

Veruscsajszy kérdése:

Cikis ha nem hordok csőszárú farmert?

Figyelt kérdés

Van egy csőszárú nyúlós nacim de ennyi. És amúgy sem találom a csőszárú farmert túl kényelmesnek.

Nagyon ciki? Már néhányan kérdezték hogy én mért nem hordok. e komolyan nagyon ciki?

12L

2011. nov. 13. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki.
2011. nov. 13. 17:11
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Dehogy ciki. :)

Olyat hordj, ami kényelmes, amiben jól érzed magad.

Én mondjuk csőfarmert hordok, de nem azért, hogy ne legyek ciki, ahogy Te fogalmaztál, hanem mert egyszerűen az tetszik.

17/L

2011. nov. 13. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem hiszem el..:D
2011. nov. 13. 17:14
 4/13 A kérdező kommentje:
De nekem is tetszik csak anyu úgy gondolja hogy elég nacim van (am tényleg van egy szekrény csak a nagy része melegítő azokat meg már nem nagyon szeretem mert nagyon melegítenek) ! Meg tetszik mert tényleg jól néz ki de spiccben hordok de abban télen megfagyok! xD
2011. nov. 13. 17:16
 5/13 A kérdező kommentje:
De ha lenne annyi hozzá illő kiegészítőm meg ilyesmik lennének amikben irtó jól néznék ki úgy hogy én is igazán szépnek érezném magam! Persze így sem vagyok egy csődtömeg mondják a barátaim!
2011. nov. 13. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:

A csőszárú farmer nem mindenkinek áll jól,itt kezdődik.Nem mindegy,kinek milyen hozzá az alkata,az adottságai.Ha nagyon vékony,vagy vékony alkat vagy,akkor tuti jól állna,de ha egyszer nincs kedved hozzá,akkor minek erőltetni?Esetleg ha nem tetszik,vagy kényelmetlennek találod,akkor pláne totál felesleges magadra tuszkolnod,csak azért,mert divat.Amúgy sincs senkinek semmi köze ahhoz,Neked milyen ruhákban van kedved és lehetőséged járni.Amíg az a ruha,amit hordasz,tiszta és igényes,addig senkinek sincs semmi joga leszólni Téged.Semmi közük hozzá.Te érezd jól magad a ruháidban,más véleménye meg nem számít.

Mondjuk azt hozzátenném,hogy arra nem árt figyelni,hogy mindig testalkatodhoz illően öltözz,mert úgy leszel csinos.

2011. nov. 13. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:

"a nagy része melegítő azokat meg már nem nagyon szeretem mert nagyon melegítenek"

De cuki! :)

2011. nov. 13. 17:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Egész vékony vok! Am a spicc gatyó olyan mint a csőszárú farmer csak nyúlik! Azért szeretem jobban! :D

Jaj de lesz pénteken egy osztály"klub" am nem klub hanem hülyézni a tornateremben! És arra gondoltam hogy egy ugyanilyen csőszárú spiccgatyóm van [url] [link] az jól nézne ki?

2011. nov. 13. 17:25
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi Mi a manó :D de igaz! Izzadok és viszketek benne! Ezért utálom a tesit! xD
2011. nov. 13. 17:26
 10/13 anonim ***** válasza:
A csőszárú farmert eredetileg vékony, hosszú lábakra, keskeny csípőre, kis seggre tervezték, na most ehhez képest mindenki de tényleg mindenki hordja, még az is, aki jobban járna, ha inkább eltakarná magát a budiajtóval...
2011. nov. 13. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!