Cikis ha nem hordok csőszárú farmert?
Van egy csőszárú nyúlós nacim de ennyi. És amúgy sem találom a csőszárú farmert túl kényelmesnek.
Nagyon ciki? Már néhányan kérdezték hogy én mért nem hordok. e komolyan nagyon ciki?
12L
Dehogy ciki. :)
Olyat hordj, ami kényelmes, amiben jól érzed magad.
Én mondjuk csőfarmert hordok, de nem azért, hogy ne legyek ciki, ahogy Te fogalmaztál, hanem mert egyszerűen az tetszik.
17/L
A csőszárú farmer nem mindenkinek áll jól,itt kezdődik.Nem mindegy,kinek milyen hozzá az alkata,az adottságai.Ha nagyon vékony,vagy vékony alkat vagy,akkor tuti jól állna,de ha egyszer nincs kedved hozzá,akkor minek erőltetni?Esetleg ha nem tetszik,vagy kényelmetlennek találod,akkor pláne totál felesleges magadra tuszkolnod,csak azért,mert divat.Amúgy sincs senkinek semmi köze ahhoz,Neked milyen ruhákban van kedved és lehetőséged járni.Amíg az a ruha,amit hordasz,tiszta és igényes,addig senkinek sincs semmi joga leszólni Téged.Semmi közük hozzá.Te érezd jól magad a ruháidban,más véleménye meg nem számít.
Mondjuk azt hozzátenném,hogy arra nem árt figyelni,hogy mindig testalkatodhoz illően öltözz,mert úgy leszel csinos.
"a nagy része melegítő azokat meg már nem nagyon szeretem mert nagyon melegítenek"
De cuki! :)
Egész vékony vok! Am a spicc gatyó olyan mint a csőszárú farmer csak nyúlik! Azért szeretem jobban! :D
Jaj de lesz pénteken egy osztály"klub" am nem klub hanem hülyézni a tornateremben! És arra gondoltam hogy egy ugyanilyen csőszárú spiccgatyóm van [url] [link] az jól nézne ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!