10 percem van! Mély, V kivágású popsi alá érő leopárdmintás felsőt és fekete farmert mivel dobnátok fel?
Figyelt kérdés
Esetleg alá pink top?
Magassarkú alap. Fekete a kabátom és táskám is.
24L
2011. nov. 20. 15:45
1/12 anonim válasza:
szegecses karkötővel.. megvadítaná az egészet :)
2/12 anonim válasza:
Nocsak, felvetted az "eszemért szeress" szettedet? :DD
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, megoldottam :)
2011. nov. 20. 16:05
5/12 anonim válasza:
úristen, remélem le a leopárdmintás felső se a pink top nem komoly, mert elsírom magam :D
Ennyi idősen több eszed/ízlésed lehetne...
7/12 A kérdező kommentje:
16:09 Töb ízlésem? :) Most vettem a felsőt a Trend2-ben, nem hiszem, hogy ne lenne divatos, csak még hozzád nem jutott el. A trend ugyanis a Westend beszállítóinak nagykere ;) Egyébként sikere volt a szettemnek úgyhogy nemnyert :) (Nem pink top volt egyébként alatta,hanem színben hozzá illő melltartó és ennyi)
Azért lehet olyat találni, ami nem rossz, csak mert leopárdos.
2011. nov. 21. 08:49
8/12 anonim válasza:
Westend XD Cigányok kedvenc helye :D
9/12 A kérdező kommentje:
Most csak egyet mondtam, az Óbuda aréna és minden nagy bevásárlóra értettem termászetesen. Sajnos most már a cigányoké régebben azért nem így volt. Téma lezárva, aki nem ismeri a trend 2 az úgyis mindig csk boltból fog öltözni, és az MÁR le lesz maradva...
2011. nov. 22. 06:31
10/12 anonim válasza:
Úristen te tényleg ennyire buta vagy?!
Az állatminta RÉG nem divat, csinos/ízléses meg sosem volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!