Érdemes cipőt venni a Deichmann-ban?
Már nézegetem őket 2 hete, de elég sok negatív visszajelzést olvasok az ott vásárolt cipőkről, vagy ez csak ennyi az egész országban?
Másik városba kellene átmennem, így nem tudom, hogy be merjek-e vállalni egy 'nem helyi' cipőt...
Tapasztalatokra lennék kíváncsi!!:)
Válaszokat és segítségeket előre is köszönöm!:)
Ez is azt igazolja, hogy nem megbízható.
Minden 2. ember azt írja, hogy leválik a cipő talpa, ezek közül minden 2.-kkal készségesek..
Jaj de nem tudom mitévő legyek..:(
Hát figyelj, te tudod. De én tényleg amondó vagyok, hogy ha vigyázol a cipőidre, amiket ott veszel, akkor nem lesz velük problémád. Én szinte mindig itt veszek lábbelit. legutóbb egy magassarkú fűzőset vettem, most szalagavatóra egy magassarkú körömcipőt, a csizmám, amit még most is hordok, lassan 2 éves. És még mindig nincs semmi baja.
Egyszer volt olyan, hogy vettem még régebben egy sportcipőt, és elöl elkezdett leválni a sarka. Visszavittem, meg volt a számla is. Nem vitatkoztak, kicserélték. Biztos akadnak az enyémmel ellentétes vélemények, de szerintem ennyi pénzért nem sok helyen kapsz olyan lábbelit, ami viszonylag jól is bírja, meg divatos is. Ja, és tavaly például a Zarában vettem 15-ért egy bokacsizmát, két hét alatt szétment, és nem is vették vissza. Úgyhogy ennyit erről:) első voltam:)
Vettem már ott több cipőt is. Amire emlékszem:
1. Tépőzáras utcai vékony talpú cipő. 6 ezer forint volt, szép (nekem), kb. 1 évet hordtam, utána 3 hónapig dolgoztam benne, még mindig működik.
2. Szintén hasonló a fentihez. Sokat nem hordtam, később derült ki, hogy kidörzsöli a sarkam. Ez rossz vétel volt. Kb. 6 ezer.
3. 10000-ért bőr félcipő (utolsó darab), gyönyörű állapotú mai napig. Másfél év van benne kb., téli használattal is. Nagyon jó vétel volt.
4. Adidas futócipő, kb. 12000. Van már benne pár kilométer, szinte originál állapotú ennek ellenére.
A garanciális ügyintézésről nem tudok nyilatkozni, szerencsére még nem volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!