Érdemes cipőt venni a Deichmann-ban?
Már nézegetem őket 2 hete, de elég sok negatív visszajelzést olvasok az ott vásárolt cipőkről, vagy ez csak ennyi az egész országban?
Másik városba kellene átmennem, így nem tudom, hogy be merjek-e vállalni egy 'nem helyi' cipőt...
Tapasztalatokra lennék kíváncsi!!:)
Válaszokat és segítségeket előre is köszönöm!:)
Én már 3 pár cipőt vettem ott, és nem volt gond eddig.
Ha tetszik a cipő, szerintem vedd meg. DE. Nem kell átmenned másik városba ha esetleg mégis szeretnéd a cipőt. Áthozathatják. Mondd az eladónak, hogy kérjen át, ha van méret és modell is, akkor sima ügy. Bár ha azért kellene átmenned másik városba, mert ahol laksz ott nincs Deichmann, akkor más tészta. De ha úgy érzed hogy tetszik, szerintem vállald be és vedd meg. Nehogy az legyen hogy megbánod a végén amiért elszalasztottad. :)
Nálunk nincs Deichmann sajnos, ezért komplikáltabb, :(
nagyon egyszerű csizmácska, semmi ragasztás vagy ilyesmi nincs rajta de elsőre beleszerettem, és nagyon tetszik.
Hasonlót még helyben nem is láttam..
Hm, akkor vedd meg. :)
Ha lesz vele bármi gond, fél évig bármikor visszaveszik. Még talán ki is cserélik ha arról van szó.
Akkor lehet, hogy bevállalom, remélem nem lesz semmi gond.
Egyébként érdemes előtte odaszólni telefonon, hogy van-e, vagy azért általába szezon alatt van bőven méret?(tudom, hogy ez már nem a kérdés, úgy tűnik ismerősök vagytok a boltban, és előfordult-e már hogy esetleg ideiglenes hiány volt?)
Több darab szokott lenni minden méretből, velem még nem fordult elő, hogy nem leárazott cipőből nem találtam ott méretet. Nyugodtan megveheted, én is ott vettem csizmát. Fél évig vissza lehet vinni, ha valami baj van vele, szerintem ez azért elég jó. De nekem még nem volt problémám az ott vásárolt cipőkkel :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!