Rockerek, skinheadek és punkok! Bele szoktátok tűrni a nadrágotokat a bakancsba?
Én ha farmert hordok azt mindig felhajtom, ha military vagy fekete gatyát akkor belehúzom a bakancsba a szárát.
15/F
Szerintem akkor néz ki jól a bakancsba tűrt nadrág, ha nem nagy a lábad. A 44-45-ös bakancs tényleg bohócosan néz ki... A 20 sorosnak meg nincs értelme, ha nem tűröd bele a gatyát, mert nem látszik a szára...ha meg nem látszik, akkor pénzkidobás volt.
Aki nem tűri a gatyáját a bakancsába, az fél felvállalni magát. Vagy szégyenli a bakancsot. lehet hülye válaszok mögé bújni, hogy ,,hát úgy hülyén néz ki", meg hogy ,,úgy nem tetszik". Ezzel csak magatokat győzköditek. Mert másoknak sztem nincs szüksége rá.
Meg különben is, akinek nem tetszik, az ne nézzen oda. Nem kötelező a bakancsosokat bámulni, meg véleményt nyilvánítani róluk. Nekem tetszik ha be van tűrve, meg szeretem is úgy hordani, lány létemre.
További kötélidegzetet és kitartást, Kedves Kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!