Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rockerek, skinheadek és...

Rockerek, skinheadek és punkok! Bele szoktátok tűrni a nadrágotokat a bakancsba?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 23:38
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
42%
könyörgöm ha te fegyelmezet vagy ne vegyél bakancsot és katona nacit ha meg a katonás kinézetre törekszel meny katonának én is szeretem a rockot a nightwis a lordi és a tankcsapda a kedvencem és nem hordok bakancsot se katona nacit úgy öltözök hogy az ne legyen csöves stb. úgy átlagba de aki meglát nem bánom ha nem azt veszi le rólam hogy ez egy rocker majd ha megismer akkor majd úgyis tudni fogja
2009. máj. 10. 18:38
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

tűrd bele nyugodtan! szerintem az srácoknak nagyon jól áll ;) amúgy én is bele szoktam tűrni :) hány soros bakancsod van amúgy?

egy pank lány

2009. máj. 11. 16:16
 23/45 A kérdező kommentje:
8 soros német rohambakancs
2009. máj. 11. 17:25
 24/45 anonim ***** válasza:
50%

Én nem szoktam betűrni, csak fel szoktam hajtani.(nem mindig) Pasiknak jól áll betűrve, de lányokon szerintem valahogy idiótán néz ki.

L/22/punk

2009. máj. 11. 20:53
 25/45 anonim ***** válasza:
86%
Na nekem is muszáj ide beírnom, mert a hozzászólások eléggé... Na mindegy... Lényeg, hogy nkm bányászbakancsom van, katonai meg fekete nadrágom, s soha nem tűröm be... Gyakorlatilag én leszarom hogy néz ki, az a lényeg, hogy kényelmes legyen, a többi másodlagos... Nem azért hordok katonai nadrágot mert jól néz ki, hanem azért, mert kényelmes, sok zsebe van amit szeretek, és tetszik is... Ennyi... Nem tudom, sokan egyből azt mondják, hogy divat... Nos, hát azt kell mondjam, lószart... Ezt szeretem, amiatt, amit leírtam az előbb... Ennyi... Ja, s ha úgy lenne kényelmesebb, akkor betűrném... :)
2009. máj. 15. 04:51
 26/45 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki úgy hordja aki ahogy akarja. Én nyáron nem szoktam betűrni mert jobban szellőzik a lábam alsóbb része de télen meg a hideg miatt jól jön. Túrákon alap hogy betűrve és visszahajtva mert akkor egy vizes füves részen való átgázolás után nem a bakancsba folyik a víz. Ha olyan munka van pl: hegesztés, festés stb. akkor meg szigorúan kívül, mert nem jó dolog ha az izzó fém a cipő és a láb közé esik. Mire kihámozod a lábad, igencsak késő lesz... A festékes cipőfűző meg eltörik és elszakad a második masnikötésnél.

Remélem eléggé átfogóra sikerült

2009. máj. 15. 10:45
 27/45 anonim ***** válasza:
85%

Hello(ween)!

Nekem nincs bakancsom, de szerintem fiúkon jól néz ki, ha be van tűrve, de csak akkor ha a gatya a bakancs szára felett így meg van puffadva vagy hogy mondjam :D.

A punkoknál a vékony, kockás szakasztott gatya jól néz ki betűrve a hosszú bakancsba, amin szegecsek vannak.

A skinheadeknél pedig sztem a betűrt gatya'kötelező', mert katonásnak néz ki.

És nem fura, hogy szinte csak lányok írnak ide?

2009. máj. 15. 19:11
 28/45 anonim válasza:
85%

Én is hordok bakancsot,és nem szoktam betürni.Láttam már betürve másokon.Ki így ,ki ugy hordja.

Általában télen hordom,és nem hideg, meleg betéttel!Ha esik az esö marha jo,mert nem ázik át.

2009. máj. 16. 20:58
 29/45 anonim válasza:
80%
nekem egyáltalán semmibe sem izzad bele szóval ezzel sincsen problémám:P
2009. máj. 18. 20:27
 30/45 anonim ***** válasza:
84%
az acélbetétes bőrből van, és bőrcipők jobban szellőznek, mint a szintetikus anyagból készültek. a kis műanyag cipellőkbe szokott befülledni a láb, bizony-bizony :) én nem hordok bakancsot de sok oylat ismerek aki betűri, szerintem nem néz ki hülyén, de manapság hosszúszárú cipőket csak szűkszárú nadrággal vesznek fel és így furcsának tűnhet.
2009. máj. 19. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!