Rockerek, skinheadek és punkok! Bele szoktátok tűrni a nadrágotokat a bakancsba?
tűrd bele nyugodtan! szerintem az srácoknak nagyon jól áll ;) amúgy én is bele szoktam tűrni :) hány soros bakancsod van amúgy?
egy pank lány
Én nem szoktam betűrni, csak fel szoktam hajtani.(nem mindig) Pasiknak jól áll betűrve, de lányokon szerintem valahogy idiótán néz ki.
L/22/punk
Mindenki úgy hordja aki ahogy akarja. Én nyáron nem szoktam betűrni mert jobban szellőzik a lábam alsóbb része de télen meg a hideg miatt jól jön. Túrákon alap hogy betűrve és visszahajtva mert akkor egy vizes füves részen való átgázolás után nem a bakancsba folyik a víz. Ha olyan munka van pl: hegesztés, festés stb. akkor meg szigorúan kívül, mert nem jó dolog ha az izzó fém a cipő és a láb közé esik. Mire kihámozod a lábad, igencsak késő lesz... A festékes cipőfűző meg eltörik és elszakad a második masnikötésnél.
Remélem eléggé átfogóra sikerült
Hello(ween)!
Nekem nincs bakancsom, de szerintem fiúkon jól néz ki, ha be van tűrve, de csak akkor ha a gatya a bakancs szára felett így meg van puffadva vagy hogy mondjam :D.
A punkoknál a vékony, kockás szakasztott gatya jól néz ki betűrve a hosszú bakancsba, amin szegecsek vannak.
A skinheadeknél pedig sztem a betűrt gatya'kötelező', mert katonásnak néz ki.
És nem fura, hogy szinte csak lányok írnak ide?
Én is hordok bakancsot,és nem szoktam betürni.Láttam már betürve másokon.Ki így ,ki ugy hordja.
Általában télen hordom,és nem hideg, meleg betéttel!Ha esik az esö marha jo,mert nem ázik át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!