Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rockerek, skinheadek és...

Rockerek, skinheadek és punkok! Bele szoktátok tűrni a nadrágotokat a bakancsba?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 23:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
64%
divat-acélbetétes bakancs? mióta divat ez? sosem láttam még a kifutókon XD
2009. máj. 10. 01:07
 12/45 A kérdező kommentje:

jajjj.... áhhh... nem úgy divat...

alapban van néhány féle bakancs:

-katonai

-munkás

-túrázó

-divat (ide tartozik az acélos is amit a többség ismer, amire azt mondják néhányan hogy "bohóccipő")

2009. máj. 10. 01:23
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok skinhead de egyik oszt.társam az. Ő be szokta tűrni a nadrágját az acélbetétes bakancsába.
2009. máj. 10. 07:31
 14/45 anonim ***** válasza:
87%
Én lány vagyok, szerintem lányokon elég idiótán néz ki, de pasikon semmi bajom vele. Én ha acélosbakancsot veszek fel hosszú nadrággal, akkor nem mutogatom, ha meg mutogatni akarom, akkor miniszoknya. :P
2009. máj. 10. 13:17
 15/45 anonim ***** válasza:
95%
Ja, előző vagyok... Nekem egyáltalán nem fülled be a lábam nyáron sem a bakancsba, sőt még melegem sincs benne. De aki soha nem fog felvenni bakancsot, annak magyarázhatjuk... :P
2009. máj. 10. 13:20
 16/45 anonim ***** válasza:
88%

Szia! Én rocker vagyok, félig meddig punknak is lehetne nevezni. xD Nekem is van bakancsom és az enyém sem acélbetétes... Én nem szoktam beletűrni a gatyómat. Amúgy is általában szoknyát hordok... :D:D:D 20/L

Jah, és amúgy szerintem qrva jól néz ki a srácokon, ha beletűrik a gatyeszt. :P Nekem tetszik! ;)

2009. máj. 10. 13:36
 17/45 anonim válasza:
31%

Ez tény, viszont első kommentjében azt írta, hogy ismerősei szerint idétlenül néz ki.Erre reagáltam én.

Nekem is voltak/vannak rocker ismerőseim, akik attól, hogy rockerek még nem néznek ki úgy, mint egy csöves.(csövesként értem a zsíros hajú, koszos ruhákban járó embereket, akikről lóg a lánc mindenhonnan meg a piercing)Nem hiszem, hogy van ember, akinek ez tetszik...

De akkor válaszolok a szűkebb értelemben feltett kérdésre is: az én rocker ismerőseim NEM tűrik be, mert sztük is nevetséges.

És csak jótanácsnak gondoltam szánni,amit írtam, hogy legalább a kérdező ne úgy nézzen ki, mint azok 16 éves koszos rocker gyerekek, akik mellett egy koldus is elegánsnak néz ki.

2009. máj. 10. 16:38
 18/45 A kérdező kommentje:
Hát szerintem egy szépen kiboxolt, fényes, fekete bőrbakancs és egy tiszta, abba betűrt katonai nadrág és mondjuk egy tiszta bomber együtt nem kelt csöves hatást. Sőt, inkább fegyelmet sugároz a katonás kinézete miatt.
2009. máj. 10. 17:30
 19/45 anonim ***** válasza:
76%
Lány vagyok, metálos, és nem tűröm be a nadrágom a bakancsba, mert szerintem irtó idiótán tud kinézni. Amúgy sem erőltetem a katonai jellegű kinézetet, mert attól, hogy Rommel tábornoknak öltözöl, még nem leszel se "trúbb", se félelmetesebb, főleg ha nem múltál még el húsz-huszonöt éves.
2009. máj. 10. 17:52
 20/45 A kérdező kommentje:
na jólvan itt a vége. lezárom. aki betűri az betűri, aki nem az nem.
2009. máj. 10. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!