Rockerek, skinheadek és punkok! Bele szoktátok tűrni a nadrágotokat a bakancsba?
jajjj.... áhhh... nem úgy divat...
alapban van néhány féle bakancs:
-katonai
-munkás
-túrázó
-divat (ide tartozik az acélos is amit a többség ismer, amire azt mondják néhányan hogy "bohóccipő")
Szia! Én rocker vagyok, félig meddig punknak is lehetne nevezni. xD Nekem is van bakancsom és az enyém sem acélbetétes... Én nem szoktam beletűrni a gatyómat. Amúgy is általában szoknyát hordok... :D:D:D 20/L
Jah, és amúgy szerintem qrva jól néz ki a srácokon, ha beletűrik a gatyeszt. :P Nekem tetszik! ;)
Ez tény, viszont első kommentjében azt írta, hogy ismerősei szerint idétlenül néz ki.Erre reagáltam én.
Nekem is voltak/vannak rocker ismerőseim, akik attól, hogy rockerek még nem néznek ki úgy, mint egy csöves.(csövesként értem a zsíros hajú, koszos ruhákban járó embereket, akikről lóg a lánc mindenhonnan meg a piercing)Nem hiszem, hogy van ember, akinek ez tetszik...
De akkor válaszolok a szűkebb értelemben feltett kérdésre is: az én rocker ismerőseim NEM tűrik be, mert sztük is nevetséges.
És csak jótanácsnak gondoltam szánni,amit írtam, hogy legalább a kérdező ne úgy nézzen ki, mint azok 16 éves koszos rocker gyerekek, akik mellett egy koldus is elegánsnak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!