Miért néznek a lányok/nők az egyrészes fürdőruhára, úgy mintha a 19. századból importálták volna?
Hát tudod ez olyan, hogy egy elkezdi a többi birka meg megy utána és vakon követi..."Ha ő viseli akkor divatos" "Ha sztár viseli akkor hordani kell"
Amúgy az a baj, hogy a márkás üzletekben az egyrészes fürdőruhát úszóedzéshez árulják, ha stranra veszed fől bámúl rád a sok divatmajom, hogy honnan szalajtottak...
És ha bámulnak mi van?
És vannak egyrészes divato fürdőruhák és idén az (is) lesz a divat!
Anyukám is bikinibe mászkál a strandon pedig csíkjai vannak( elég rendesen) meg van egy kis felesleg is és nem zavarja anyát ha nézzik és nem is szokták!
Egyépként azért néznek meg a "divatosak" mert a megnézés kibeszélés cikizés is divat :S
Majd kimennek a divatból egyszer :D
13/L
Egyáltalán nem szörnyű, ha valakinek nem elég egy tenyérnyi kis bikini, de természetes, hogy amíg egy lány fiatal, csinos, addig minnél többet meg akar mutatni magából, és sokan mennek arra, hogy nagy testfelületen barnuljanak le. Egyébként az sem mindegy, hogy MILYEN egy részes fürdőruháról beszélünk, vannak szerintem olyanok, amik még talán jobban is néznek ki, mint jónéhány kétrészes bikini. De ha a strandon körülnézel, szerintem elég sok ember hord egyrészes fürdőruhát, tehát annyira mégsem lehet ciki. Én különösebben sosem akadtam fenn ilyesmin, hogy kin milyen fürdőruha van, maximum az szembetűnő, hogyha olyat vesz fel, ami egyáltalán nem illik hozzá. Például egy 60 év körüli néni egyberészes TANGÁS fürdőruhát. A lényeg, hogy hozzád illő legyen, amit viselsz.
És egy link a végére... Ez is egyrészes. =)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!