A kínai ruhák is jók? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Pl. amit az ázsia centerben vagy a sárkánycenterben veszek farmer,pulcsi az jó minőségű?
Ha nem akkor mi a baj velük?és meddig jók?
köszi a válaszokat:)
2011. nov. 12. 19:59
1/13 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint pont olyanok, mint amit előkelőbb helyen veszek, 5-6-7 ezerért. Nincs velük semmi bajom. :)
3/13 anonim válasza:
Én is egyetértek. Pár évig simán elhordom azokat a ruhákat, amiket ott veszek.
4/13 anonim válasza:
A plázák no name butikjaiban az ázsiás cuccokat lehet kapni, csak háromszor annyiért, mert a plázáknak drágább a bérleti díja és a sznob tinikkel fizettetik ki :))
Simán van jó minőségű kínai ruha.
5/13 anonim válasza:
A nadrágok szerintem nagyon jó minőségűek, a pulcsikkal sincs különösebb bajom. Ami nagyon rossz, azok a cipők, és a pólók, hosszú ujjú pólók, legalábbis szerintem.
6/13 anonim válasza:
Kínaiból öltözködöm, kivéve cipőt és melltartót. Ennek függvényében kijelenthetem, hogy van olyan nadrágom, amit kemény 3000 forintért vettem, és már 3 éve hordom télen-nyáron. Pulcsikkal sincs bajom, jók. Nem a műszálas kakikat kell megvenni, és ennyi.
7/13 A kérdező kommentje:
jaj de jóó:)
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát:))
2011. nov. 13. 10:56
8/13 anonim válasza:
Egyetértek veletek. Mindenki szidja a kínait, holott a plázák 90%a abból áll. Én nagyrészt ott vásárolok, rohadt jó cuccok vannak és mellesleg sokkal jobban néznek ki mint a 10ezer forintosak. Nekem nincs bajom vele, egyedül cipőt nem veszek ott.
9/13 anonim válasza:
A lepontozó nevezetű állatfajtának üzenem: okés, sznob vagy, magadra vetted, de attól még igazam volt. Pontozd le ezt is, legalább tudom, hogy itt vagy, csak nem mered magad vállalni :)
10/13 A kérdező kommentje:
köszii neked is elöző elötti:D
örülök neki lehet akkor el is megyek majd vásárolni :D
amúgy az előzőnek: nem én voltaam én mindenkinek zöld kezet adtam:(
amúgy ha már itt tartunk hol lehet megnézni hogy felpontoztak e vagy lepontoztak?:D mert ezt sosem látom xd
2011. nov. 13. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!