Ribis ha ilyen ruhába megyek buliba?
Figyelt kérdés
Sziasztok én vagyok a képen. szeretném ki kérni a véleményeteket hogy milyen nem túl riba*ncos? direkt raktam ebbe a kategóriába mert itt vannak a legtöbben légyszíves ne jelentsétek a kérdést :) jöhet negatív is. előre is nagyon köszönöm :)
16/L
2011. nov. 11. 17:03
31/39 anonim válasza:
Nem ribis, de szerintem borzalmas. Tök szép alakod van, miért nem veszel fel egy szép koktélruhát? Szerintem ez nem buliba való, inkább ilyen tipikus hétköznapi tiniruha.
32/39 anonim válasza:
Én pedig a cipődbe szerettem pont bele. Én feketéhez nem ilyen vajszínűt vennék, hanem valami vidámabbat, de egyáltalán nem ribis, csinos vagy. :)
15L
33/39 anonim válasza:
Előző vagyok, most olvasom a kommenteket. Mi a baj ezzel a cipővel? :O Csinos, nőies, nem túl kihívó, letisztult.
35/39 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :))
2011. nov. 13. 11:20
36/39 anonim válasza:
De mi rajta az ocsmány? :O Egy egyszerű fekete cipőn?
Jó, a sarkát én se favorizálom annyira, de elmegy az is.
37/39 anonim válasza:
Nem tudom elmagyarázni. Ocsmány és kész.
38/39 ívy1 válasza:
Gondolom már nem aktuális a kérdés de ha így mentél jó választás volt a ruha csini,a cicanaci bármikor o.k. ,és ezekhez szuper alakod van. A cipőd nekem is furi egy kicsit.
39/39 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. nov. 18. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!