Ribis ha ilyen ruhába megyek buliba?
Figyelt kérdés
Sziasztok én vagyok a képen. szeretném ki kérni a véleményeteket hogy milyen nem túl riba*ncos? direkt raktam ebbe a kategóriába mert itt vannak a legtöbben légyszíves ne jelentsétek a kérdést :) jöhet negatív is. előre is nagyon köszönöm :)
16/L
2011. nov. 11. 17:03
11/39 LadyLee 

válasza:

Nem, szerintem ez teljesen jó - bár a leggings rendes nadrág /szoknya nélkül határeset, de buliba elmegy. Esetleg a virágot venném ki a hajamból, az már egy kicsit sok, kicsit eröltetetté teszi az összeállítást.
12/39 anonim válasza:
mostani plaza cicakhoz kepest apacanak nezel ki
13/39 anonim 

válasza:

Miért, ha nem ribis akkor keresel egy másik ruhát? :)
14/39 anonim válasza:
gyönyörű vagy,ajánlom h vegyél magadhoz valami rikittós szinü kiegészittőt.érezd jól magad... 32(divattervező)
16/39 anonim 

válasza:

Csak szerezz be egy normális cipőt amitől nem lesz huszonöt évesen csontkinövés a lábfejeden és nem teszi tönkre a derekadat.
17/39 anonim válasza:
Rendben van a ruha, nagyon tetszik, csak mintha kilógna picit belőle a feneked alja, így oldalról nézve. Szerintem tánc közben simán feljebb csúszhat mint kéne, de ha nem zavar, akkor ez is oké:D 20/L
18/39 anonim 

válasza:

10/10, és nagyon szép vagy, ezt nőként mondom :D
Hol vetted a cipőd, ha megkérdezhetem?
19/39 anonim 

válasza:

Hát abszolút nem ribis, sőt.. nekem nagyon kis egyszerű, semmilyen, én ilyenbe már utcára sem mennék ki. hasonlókat árusítanak a román kocsik és a kis falusi parkokban árusító mamik. :) De a cipőd és a hajad nagyon tetszik! :)
20/39 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem ribis, de én feldobnám egy csini derék övvel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!