Ribis ha ilyen ruhába megyek buliba?
Figyelt kérdés
Sziasztok én vagyok a képen. szeretném ki kérni a véleményeteket hogy milyen nem túl riba*ncos? direkt raktam ebbe a kategóriába mert itt vannak a legtöbben légyszíves ne jelentsétek a kérdést :) jöhet negatív is. előre is nagyon köszönöm :)
16/L
2011. nov. 11. 17:03
21/39 anonim válasza:
de csini vagy!!:)
nem ribis egyáltalán de szerintem nem suliba való:) főleg nem 7°Cba:D
22/39 anonim válasza:
Jézus, én még csak most látom, hogy 16 éves vagy... sokkal idősebbnek tűnsz a rengeteg sminktől. Ha így folytatod, 10 év múlva már em azt fogják rád írogatni, hogy jaj de szép vagy...
23/39 anonim válasza:
Szerintem nem ribis, buliba pont tökéletes. Csini vagy benne :)
24/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :DDD
2011. nov. 11. 20:32
25/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. :)) Nálunk egyeseknek ez a szolid öltözködés... :D
Egyébként nagyon csinos és szép vagy, jó szórakozást. :))
26/39 anonim válasza:
csak azt várta hogy dícsérgessük... hát sztem ribis!!
28/39 anonim válasza:
Egyáltalán n em az, de a cipőt szerintem is lecserélhetnéd. Amugy én sem néztelek 16-nak, min. 20-nak.bocsi :))
29/39 anonim válasza:
a 3. oldali első válaszoló vagyok azt olvastam hogy suliba ... :D bocsi oda tökéletes!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!