Holnapi buliba mit vesztek fel? Kort is írjatok
Holnapi buliba mit vesztek fel?
Pizsamát, én itthon fogok "bulizni", ami abban nyilvánul meg hogy végre nem kell hajnalok hajnalán felkelnem és korán elmegyek aludni. (vagy nem)
szeretném megtudni ti mit fogtok viselni holnap...
Farmert, fekete vagy rózsazsín fölsőt meg csizmát. ;)
nem megyek bulizni. nem vagyok olyan.
de ha mennék,biztos valami szűk farmert vennék fel,pántnélküli testhezsimuló toppal. meg magassarkúval.
én szombaton bulizok....nyitó buli lesz....és úgy döntöttem, hogy felveszem a börminirucim, ha már megvettem ne porosodjon a szekrényben....(sajna csak kevés az alkalom, mikor hordhatom....), felveszek hozzá sztem egy combzoknit, kevésbé fogok tőle fázni....és magastalpu cipellő....még megnézem, hogy hogy fog hatni igy együtt, de elméletben tetszik....persze nem lesz egy visszafogott és észrevehetetlen szerkó....de azt hiszem, feltünösködni van most kedvem:):):):) tudomtudom....erre majd jön pár olyan megjegyzés, hogy jóóó ribis lehet...pedig nem lesz az....csak totál szexi:)
23L
igy van...harisnya, télikabát....felül jol felöltözve...+ kocsi:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!