LÁNYOK! Ti reggel mit vesztek fel?
Figyelt kérdés
+1 Nem ciki,ha felvennék egy sálat? persze lesz rajtam még ruha is :D (a vicces kedvű emberek miatt írtam oda)2011. okt. 12. 18:24
2/15 anonim válasza:
Hát mos tmár olyan hidegek lesznek, hogy lassan én is veszek fel sálat...meg kesztyűt is!
3/15 A kérdező kommentje:
nem tudom,csak érdekelt
2011. okt. 12. 18:33
4/15 anonim válasza:
én már tegnap reggel is vettem fel sálat. igaz, hogy azért, mert előző héten beteg voltam és nem akartam megint az lenni :) szerintem nyugodtam vehetsz fel.
5/15 A kérdező kommentje:
értem,köszi :)
na de ti reggel mit vesztek fel még?:D
2011. okt. 12. 18:38
6/15 anonim válasza:
Én már bő egy hete minden reggel sálat hordok, szerintem nem ciki.
7/15 anonim válasza:
Hogy holnap mit azt nem tudom. Ma szoknyát vettem fel egy legingsel, akkor converse cipőt, hosszú ujjú sötétkék felsőt akkor egy fekete pulcsit és egy farmerdzsekit. A szoknya is farmer volt. Hogy holnap mit veszek fel az még jó kérdés. De sálat még nem mivel nem az a fázós fajta vagyok. De ha gondolod nyugodtan vehetsz, az osztályomba van aki már hord. 17/L
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2011. okt. 12. 19:04
9/15 anonim válasza:
hülyevagy???? holnap SUIT UP DAY!!!!! ÖLTÖNY KÖTELEZŐ!!! :)
amúgy egyáltalán nem ciki a sál, én is már abban járok suliba.
10/15 anonim válasza:
Nem ciki, mindenki úgy öltözik ahogy akar.
Én általában miniszoknyát veszek fel valamilyen színes vastagabb nejlonharisnyával és térdcsizmával. Ehhez póló, rá garbó, ha korábban kell mennem akkor szövetkabát is. Ha nem olyan korán akkor kabát helyett kardigán + sál. Én fázós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!